Menu

Dialogaften i Pigeudvalget

image
Laura Milsø
22. marts 2022 kl. 09:03
KÆMPE SUCCES - Refleksioner, erfaringer og oplevelser om hvordan vi kan gøre det endnu mere attraktivt og spændende at blive frivillig træner i OKS

KÆMPE SUCCES – I OKS pigeudvalg er vi meget interesseret i at finde ud af, hvordan vi kan gøre det endnu mere attraktivt og spændende at blive frivillig træner i OKS. Derfor har vi afholdt dialogaften sammen med både studerende, tidlige trænere, forældre og andre nysgerrige interesseret. Alle bidrog flittigt med refleksioner, erfaringer og oplevelser, som vi nu skal bearbejde, så vi som klub kan gøre det endnu mere attraktivt at blive frivillig fodboldtræner i OKS, og imødekomme potentielle træners ønsker.

Aftenen startet ud med fint besøg af Ole Malthorne som har en PhD i talentudvikling inden for sport og holdte oplæg om ”succesfulde talentmiljøer – først og fremmest et resultat af godt samspil mellem ledelse/klub og trænere”. Efter oplægget diskuterede deltagerne tidligere erfaringer og oplevelser med frivilligt arbejde og delte deres meninger om, hvilke rammer der skal være om trænertjansen og trænermiljøet i OKS.

På billederne præsenteres pointerne fra deltagernes holdninger.