Årgang 2002 har sensationelt spillet sig i finalen i Brøndby Elite Cup 2014

image Vores helt store talent Oliver Sørensen Jensen var igen-igen på pletten !
Thomas Stage
30. april 2015 kl. 11:49
AGF slået i semifinalen !

Tirsdag eftermiddag, i stegende solskinsvejr, spillede U13/årgang 2002 semifinale i Brøndby Elite Cup mod AGF. En på papiret meget svær opgave, men holdet virkede klar fra start. Og det blev også svært. AGF var spilstyrende fra start og forsøgte at spille bolden hurtigt rundt, men OKS´erne sad tæt århusianerne og de begyndte langsomt at ty til lange bolde fra bagkæden direkte til angrebet. Og det var forholdvist nemt for OKS at nedbryde. 0-0 ved pausen uden muligheder i nogen af enderne, men med AGF med klart spilovertag.

undefined

Fra 2. halvlegs start kom OKS noget længere frem på banen og efter få minutter prikkede Krogh bolden ind til 1-0 fra tæt hold. AGF forsøgte fortsat at spille sig frem til muligheder, men havde svært ved at komme igennem OKS midtbanen, så der blev fortsat tyet til lange bolde. Efter ca. 10 minutter kom Oliver alene igennem med målmanden, men brændte. 5 minutter senere tog han dog revance. Endnu en friløber, og selv om han lige havde lavet en afbrænder, var han fræk nok til sparke dybt i bolden, så den svævede hen over hovedet på AGF-keeperen og ind i kassen - 2-0.

OKS fortsatte halvlegens gode spil og med 10 minutter igen øgede de til 3-0. AGF fik kort efter reducerede til 3-1 på et langskud som sad helt oppe i nettaget uden chance for Lasse i målet.

Headcoach, Jacob og assistent Martin, havde fået lavet godt taktisk oplæg til kampen og med en god geding fight og en fremragende HOLDINDSATS, er der nu finale mod et skræmmende FC Nordsjælland hold der i sin semifinale lammetævede Viborg FF med 6-0 !!!

Så i morgen, på stævnets 5. dag, er spillerne naturligvis ved at være lidt trætte og slidte - men vi håber kræfterne holder til finalekampen !