Snævert 1 – 0 nederlag da vi mødte B1913

image Tong i nærkamp. Foto af Bo H Sørensen
18. august 2022 kl. 18:20
Rødt kort til Christian Nygaard

OKS dominerede i store dele af opgøret, men havde svært ved at skabe de afgørende chancer. Da værterne så scorede kort inde i 2. halvleg, blev det en svær opgave for OKS. Senere i halvlegen fik vi så et rødt kort og på trods af stadig dominans holdt B1913 hjem og vi måtte køre hjem til Østerbæksvej uden point.

B1913 vs. OKS 1 – 0 (0 – 0)

1 – 0 Fridtjof Rosenbaum (46.)

Udvisning: Christian Nygaard, OKS (76.)

Tilskuere: 100

OKS sværmede om B1913s mål i kampens indledning. Tempoet hos vores offensive spillere var en udfordring for de Blås defensiv. Der var flere gode forsøg, men værterne holdt stand.

Efter 10 minutter lignede det et straffespark til OKS` Emil Skursch, men dommerens fløjte forblev tavs.

Efter 20 minutter kom halvlegens bedste forsøg, da Frederik Klingenberg tog chancen fra cirka 20 meter, men desværre måtte se sit forsøg prelle af på overliggeren.

Det var så som så men chancer til B1913, hvis bedste forsøg kom efter et indlæg fra højre, hvor en blå angriber kom først på bolden. Hans forsøg ved forreste stolpe tog Rasmus Lund sig dog af.

Pause.

Det var med fortrøstning at OKSerne kom ud til 2. halvleg. Vi havde været spillemæssigt bedst og i varmen lignede det at værterne ville løbe tør for kræfter i løbet af 2. halvleg.

Desværre inviterede vi dem selv ind i kampen, hvor vi allerede i halvlegens første minut gav dem mulighed for at køre en omstilling, hvor Fridtjof Rosenbaum var skarp og sparkede bolden ind ved første stolpe.

Så var billedet sat for resten af kampen. OKS i massiv boldbesiddelse, mens B1913 stod dybt på banen og forsvarede. Og det gjorde de godt!

OKS fik lov at spille rundt om feltet, men når den sidste aflevering skulle spilles kom der oftest en blå fod i vejen.

I kampens 76. minut blev OKS reduceret til 10 mand, da Christian Nygaard så rødt for en tackling bagfra på værternes Mohammad Amin. Så blev det for alvor svært for de rød – hvidstribede!

Alligevel fortsatte kampbilledet som det havde været i store dele af halvlegen. B1913 havde fået hvad de kom efter (målet) og overlod stadig alt initiativ til OKS. Et par gange var det lige ved og næsten, men B1913s keeper tog sig af de chancer vi trods alt fik i slutningen af opgøret.

Og så løb kampen til ende uden yderligere scoringer og OKS måtte køre tilbage til midtbyen uden point.

Danmarksserie nyt 2024 14. april kl. 18:13
OKS måtte nøjes med 1 – 1 i Kjellerup Men det gode er at, vi stadig er uden nederlag i 2024