OKSerne fightede flot foran 750 tilskuere

image Emil Skursch spillede godt på midtbanen. Det samme gjorde Kasper Rask i midterforsvaret. Foto af Bo H Sørensen
04. august 2022 kl. 13:51
Men Vejle Boldklub løb med sejren

På trods af at regnen kom til Odense i timerne op til kampen på var der alligevel 750 tilskuere, der fandt frem til OKSon Park. De blev vidner til et klassisk lokalopgør, hvor OKS som underdogs kæmpede bravt og endda, efter 64 minutter, bragte spændingen kortvarigt tilbage med en 1 – 2 reducering, men hvor favoritterne fra Vejle Boldklub til sidst fik lukket og slukket og tog en sikker sejr.

OKS vs. Vejle Boldklub 1 – 5 (0 – 2)

0 – 1 Andrès Ponce (23., straffespark)

0 – 2 Kristian Kirkegaard (36.)

1 – 2 Van Tha Thwang Tong (64., straffespark)

1 – 3 Kristian Kirkegaard (74.)

1 – 4 Richard Sukuta (81.)

1 – 5 Christian Gammelgaard (89.)

Tilskuere: 750

OKS valgte at stå dybt i banen i forsøget på at holde gæsterne fra store chancer og i kampens første 20 minutter lykkedes missionen fint. De rød – hvidstribede formåede endda flere gange at holde godt fast i bolden og forfaldt aldrig til blot at sparke bolden langt væk, når vi erobrede den.

Efter 23 minutter kom så kampens første scoring og det var ikke overraskende Vejle der kom foran, da Andrès Ponce scorede på et korrekt dømt straffespark.

OKS opgav dog ikke ævred, men kæmpede ufortrødent videre. Det blev til et par gode muligheder for scoring til Lasse Grønholt, men vores bedste forsøg i første halvleg var til Nicklas Risager, der fra mellemdistancen, fyrede et godt skud ad sted. Vejles keeper reddede dog flot.

Efter 36 minutter var det så igen Vejle der scorede. Kristian Kirkegaard tog et godt ryk med bolden og fra kanten af feltet sparkede han hård bolden i bolden i mål til 0 – 2.

Pause.

OKS` bedste spillemæssige periode i kampen var de første 20 minutter af 2. halvleg. Vejle var stadig bedst, men der bid i tacklingerne fra hjemmeholdets side og flere gange var vi ved at komme afgørende igennem gæsternes bagerste bastioner.

I det 64. minut kom så reduceringen. Lasse Grønholt gled igennem på venstrekanten og kom ind i feltet. Hans forsøg blev pareret med hånden af en forsvarsspiller og dermed straffespark. Tong eksekverede sikkert. 1 – 2 på måltavlen.

I minutterne efter scoringen vaklede Vejle en anelse, men hurtigt genvandt gæsterne fatningen og kontrollen over kampen og efter 74 minutter gjorde Kristian Kirkegaard, med sin 2. scoring, det til 1 – 3.

1 – 3 scoringen var kampens afgørelse og i de sidste 10 minutter scorede Vejle 2 gange yderligere mod et efterhånden træt OKS-hold. Richard Sukuta og Christian Gammelgaard var målscorere.

Således sluttede kampen med en 1 – 5 sejr til Vejle. Fortjent efter spil og chancer, men OKSerne kæmpede bravt og var længe med i kampen. En jætte præstation!

Næste kamp er på lørdag, hvor vi besøger B1909. Mere herom senere.

Danmarksserie nyt 2024 14. april kl. 18:13
OKS måtte nøjes med 1 – 1 i Kjellerup Men det gode er at, vi stadig er uden nederlag i 2024