image Kasper Rask Nielsen spillede en stærk kamp mod Varde. Arkiv foto af Bo H Sørensen
Henrik Kleiner
12. juni 2022 kl. 15:14
Rækkens 2. plads er i hus og vi er Odenses bedste DS hold

Det blev to forskellige halvlege. Værterne, der inden opgøret havde reddet sig endnu en sæson i DS, kom ud med ild i øjnene og jagtede forårets første sejr. Sjældent har man set et hold satse så meget, og bruge så mange kræfter, som Varde gjorde i de første 30 minutter. Der var fuldbane pres, hurtige eksekverede dødbolde og i det hele taget en enorm gejst i det lettere naive tiltag fra de hvidblusede. I 2. halvleg var kræfterne sivet ud af værterne og OKS viste klassen og kørte en sikker sejr i hus på hele 4 -1.

Tilskuere: 175

Det unge hjemmehold, der normalt spiller det man kalder en solid defensiv med stor fokus på organisation og disciplin, startede kampen i et sandt arbejdsraseri, hvor alle bolde blev jagtet over hele banen. Resultatet blev ikke mange chancer, men en rodet oplevelse fyldt med spilafbrydelser i form af frispark, hjørnespark og indkast en masse.

Den rutinerede tilskuer kunne velsagtens konstatere at kræfterne hos det unge hjemmehold ville løbe ud og sådan gik det da også omkring det 30. spillede minut, hvor OKS fik bedre fat og oftere kunne spille sig fri af presset og i stedet kunne true Vardes målende forbavsende let.

Halvlegen løb dog til ende uden scoringer.

Pause.

OKS kom bedst ud til anden 2. halvleg og chancerne begyndte at komme til de på dagen grøn og sortstribede fra OKSon Park.

Det var dog hjemmeholdet der alligevel kom foran i det 50. minut, hvor de løb en omstilling og bolden endt hos Kasper Nissen, der scorede til stor glæde for hjemmeholdets tilskuere på det solbeskinnede, men forblæste Varde Station.

OKS gik dog ikke i panik. Vi fik lavet et par udskiftninger, der samtidig betød en formationsændring og spilandelen var nu fuldstændig på vores side.

Da Søren Ilsøe så scorede til 1 – 1 i det 63. minut gik luften ud af Varde.

Der var nu rigeligt med plads at spille på for OKS og med endnu to scoringer i det 67. og 73. minut ved henholdsvis Ronni Nordnæs og Tong var kampen nu lukket.

Der blev stadig skabt mange chancer og gode forsøg, men det var først i det 85. minut Christian Wulff lukkede og slukkede med sin scoring til 4 – 1.

Efter 92 minutter fløjtede solide og dygtige Nanna Løf Mørch Andersen kampen af.

Med den fortjente sejr i hus kan vi konstatere at rækkens 2. plads nu er sikret. Senere på eftermiddagen udbyggede vi endda føringen til Aarhus Fremad på 3. pladsen til 7 point, da de øvrige resultater magede sig til vores fordel.

Der resterer blot en kamp i denne sæson og den spilles på lørdag kl. 14.00 hjemme på Danmarks hyggeligste stadion i OKSon Park, hvor TPI kommer på besøg. Mere herom senere.

Danmarksserie nyt 2024 14. april kl. 18:13
OKS måtte nøjes med 1 – 1 i Kjellerup Men det gode er at, vi stadig er uden nederlag i 2024