OKS spillede 1 - 1 mod Marienlyst

image Rinor Cocaj har netop udlignet og lykønskes af Tong og Ronni Nordnæs. Foto af Bo H Sørensen
10. oktober 2022 kl. 17:50
Sejren var inden for rækkevide, men det sidste held manglede

Søndag eftermiddag spillede vi på udebane mod Marienlyst, der startede som lyn og torden og bragte sig foran allerede i det 1. minut. Hjemmeholdet dominerede herefter de næste 10-15 minutter, men derefter åd OKS sig ind i opgøret og chancerne for udligning begyndte at blive skabt.  Vi skulle dog hen til 2. halvlegs 7. minut inden det forløsende mål kom og det var Rinor Cocaj der med sin 4. sæsonscoring fik udlignet. OKS jagtede i den resterende del af opgøret sejren, men det hele endte i en remis, på trods af store muligheder for yderligere scoring.

BM vs. OKS 1 – 1 (1 - 0)

1 – 0 Laurits Hvidtfeldt (1.)
1 – 1 Rinor Cocaj (52.)

Tilskuere: 150

Efter kampen fik vi en kommentar fra sportslig ansvarlig Mikael Skovgaards

-” På en dag, hvor vi var hårdt ramt af skader og tillige kommer bagud i kampens første minut, er det en fornøjelse at se, hvordan vores mandskab arbejder sig ind i kampen og til sidst er det hold der er tættest på sejren.” fortæller Skovgaards og fortsætter

-” Stor cadeau til vores spillere og trænerteam, der leverede en stærk præstation”.

Med det uafgjorte resultat er vi bedst indbyrdes mod Marienlyst i efterårets to kampe, hvor vi har taget 4 point. Det samme er også tilfældet i forholdet til B1909 og nu bliver det spændende om vi kan tage sejren på lørdag, hvor de Blå fra B1913 kommer på besøg i OKSon Park til et opgør, hvor OKS har revanche til gode efter et 1 – 0 nederlag tilbage i august måned. Mere herom senere!

Danmarksserie nyt 2024 14. april kl. 18:13
OKS måtte nøjes med 1 – 1 i Kjellerup Men det gode er at, vi stadig er uden nederlag i 2024