Menu

Endnu et uafgjort resultat for OKS

image OKS havde mange gode muligheder for at score flere mål end Brabrand. Her er det Ronni Nordnæs der ærgrer sig. Tong og Alexander Mose er også med på billedet, som er taget af Bo H Sørensen.
Henrik Kleiner
31. oktober 2022 kl. 20:19
6. kamp i streg uden nederlag, men 5 uafgjorte rykker ikke meget i stillingen!

Brabrand kæmpede det bedste de havde lært og kom endda foran, men OKS var spilbestemmende og burde have lukket kampen til egen fordel vurderet efter spil og chancer. Desværre måtte vi nøjes med 1 – 1 efter Tongs sene scoring.

Kampdata:

OKS vs. Brabrand 1 – 1 (0 – 0)

0 – 1 Troels Skovgaard (58.)
1 – 1 Van Tha Thwang Tong (92. / str.)

Tilskuere: 100

OKS startede kampen bedst og der lå en hjemmescoring i luften i kampens første 20 minutter, hvor Tong, Mose og Stokholm havde gode muligheder for føringsmålet.

Desværre udnyttede vi ikke den gode start på kampen, der derefter gik ind i en fase, hvor Brabrand, via hårdt arbejde, arbejde sig ind i kampen og gjorde den til en stillingskrig, hvor det var småt med chancer i den resterende del af første halvleg.

Halvlegen ebbede ud uden scoringer eller yderligere dramatik og holdene gik til pause.

OKS var bedst i 2. halvleg. Vi fik presset spillet op på jydernes banehalvdel og begyndte igen at skabe gode muligheder for scoringer.

Brabrand kæmpede hårdt for at holde sig inde i kampen og fra 2. halvlegs start, ved stillingen 0 – 0, tog gæsterne sig uhyre god tid ved alle dødbold.

Da gæsterne så scorede til 0 – 1 i det 58. minut ved Troels Skovgaard, var scenen sat til den resterende del af kampen, hvor OKS jagtede det udlignede mål, men jyderne gjorde alt for at trække tiden.

Der blev skabt gode chancer til hjemmeholdet, men manglende skarphed og en dygtig Brabrand keeper, gjorde at det begyndte at ligne en udesejr, da vi gik ind i tillægstiden, hvor der blev lagt hele 8 minutter til!

I det 92. minut fik OKS så et straffespark, da en gæsteforsvarer kom alt for sent i en tackling. Topscorer Tong var en sikker skytte og dermed 1 – 1 på LED-skærmen.

Troede man nu at kampen gik på standby i de sidste 5-6 minutter skulle man tage fejl. OKS jagtede sejren og den helt gyldne mulighed for at tage sejren kom efter et hurtigt angreb, hvor Tong og Grønholt sprintede fra jyderne. Desværre fik Grønholt ikke det rette træf på bolden, da Tong spillede ham helt fri tæt under mål og Brabrand slap dermed med skrækken.

Så fløjtede kampens dygtige dommer af og de to hold gik i bad med 1 point hver.

Næste kamp for OKS er på lørdag, hvor vi skal til Otterup og spille lokalopgør. Mere herom senere!

Danmarksserie nyt 2024 I går kl. 16:03
Lokalopgør mod B1909 er på menuen for DS-holdet Skærtorsdag kl. 14.00 på Gillestedvej