3 – 0 sejr over Otterup

image Rinor Cocaj scorede for anden gang i sæsonen. Arkivfoto af Bo H Sørensen
05. september 2022 kl. 17:12
OKS sled gæsterne op

Det var to endog meget afbudsramte hold, der tørnede sammen lørdag eftermiddag på OKSon Park. Første halvleg var meget lige, mens OKS var bedst i anden halvleg og tog en sikker sejr med tre scoringer.

Kampfakta:

OKS vs. Otterup 3 – 0 (0 – 0)

1 – 0 Casper Svankær (54.)
2 – 0 Rinor Cocaj (78.)
3 – 0 Frederik Klingenberg (87.)

Tilskuere: 200

Det var et jævnbyrdigt opgør fra første fløjt. Gæsterne fra Nordfyn havde lagt deres sædvanlige forsvarsstyrmand, Benjamin Nielsen, frem på midtbanen og fremme havde de Søren Lærche der også gjorde en god figur.

OKS havde bolden mest, men gæsterne stod godt imod, så det var så som så med de helt store målchancer i halvlegen ud over et par halve af slagsen til begge mandskaber.

Dagens dygtige dommer havde godt styr på løjerne og opmanden fløjtede til pause da stadionuret stod på 46 minutter.

OKS arbejdede hårdere og mere intenst fra første fløjt af anden ombæring. Med den kraftige vind i ryggen blev gæsterne presset tilbage på banen. Vi skulle da også blot 9 minutter ind i halvlegen før end 1 – 0 scoringen var en realitet. Frederik Klingenberg lagde et hjørnespark flot ind til Casper Svankjær, der ikke svigtede. Hovedstødsmålet var forsvarsspillerens første for OKS` DS-hold. Der var spillet 54 minutter.

OKS bevarede presset mod Otterups mål og der var flere gode muligheder for at øge føringen. Vi skulle dog vente til det 78. minut, hvor Rinor Cocaj opsnappede en løs bold og scorede sikkert bag Kim Larsen i målet.

2 – 0 tog spændingen ud af kampen. OKS var i kontrol mod et efterhånden godt træt Otteruphold og det lykkedes da også for de rød- & hvidstribede at lukke og slukke med endnu en scoring i det 87. minut. Indskiftede Hadi Almarie, der blot er 16 år, lavede fine og finurlige ting i feltet inden han stak bolden frem til Frederik Klingenberg, der sikkert scorede kampens sidste mål til stor jubel hos holdkammerater og de fleste af dagens ca. 200 tilskuere.

Således gik det til at vi tog endnu en hjemmesejr.

Næste kamp er på fredag, hvor vi skal på besøg hos rækkens tophold fra TPI. Mere herom senere.

Danmarksserie nyt 2024 14. april kl. 18:13
OKS måtte nøjes med 1 – 1 i Kjellerup Men det gode er at, vi stadig er uden nederlag i 2024