1 - 1 i lokalopgøret mod B1909

image Lasse Grønholt var en kilde til evig uro i B1909`s forsvar. Foto af Bo H Sørensen
08. august 2022 kl. 18:26
OKSerne jagtede sejren til det sidste

Det blev en intenst, men også en lidt rodet debutkamp, da vi lørdag eftermiddag var på besøg i B1909. Værterne bragte sig foran, men debutant Rinor Cocaj fik udlignet. OKS jagtede i det sidste kvarters tid sejren, men B1909 holdt stand og dermed blev det til en remis.

B1909 vs. OKS 1 – 1 (0 – 0)

1 – 0 Christian Jørgensen (50.)
1 – 1 Rinor Cocaj (78.)

Tilskuere: 450

Allerede i kampens 3. minut kom kampens første store chance og den tilfaldt OKS. Emil Stokholm, der spillede en god kamp på højre kant, gled fri i feltet og spillede skråt bagud til Tong, der havde helt frit skud, men desværre måtte se værternes målmand redde. Så var vi ligesom i gang.

OKS var i teten, men B1909 havde også deres muligheder i en kamp, der måske på grund af den knoldede bane, bød på mange opspilsfejl af holdene med mulighed for følgende omstillinger.

Pause og 0 – 0 foran de cirka 450 tilskuere på lægterne.

Allerede efter 5 minutter af 2. halvleg kom kampens første scoring og det var værterne, der efter et hjørnespark, bragte sig foran ved Christian Jørgensen, der var hurtigst over en løs bold i feltet.

OKS bevarede dog roen og arbejdede sig tilbage i kampen via hårdt arbejde. Som halvlegen skred frem virkede hjemmeholdets spillere mærket fysisk og OKS fik mange chancer for udligningen.

Den, udligningen, kom i det 78. minut, hvor en massiv belejring af B1909s mål efter et OKS hjørnespark resulterede i af debuterende Rinor Cocaj sparkede bolden til 1 – 1 til stor forløsning for mange OKS tilskuere, der havde taget turen til Vollsmose.

I kampens sidste 15 minutter var det OKS der jagtede sejren. Ikke at B1909 havde meldt sig ud af opgøret, men det fysiske overtag fra OKS` side var udtalt. Det blev til store muligheder samt et fremragende langskud fra Frederik Klingenberg, som værternes målmand flot redede.

Kampen gik dog til ende uden yderligere scoringer og endte således 1 – 1. Et resultat som begge hold kan bruge til noget idet det altid er vigtigt at komme på tavlen i sæsonens første kamp.

Næste gang OKS spiller er på fredag, hvor vi hjemme på OKSon Park spiller lokalopgør mod Marienlyst. Mere herom senere.

Danmarksserie nyt 2024 14. april kl. 18:13
OKS måtte nøjes med 1 – 1 i Kjellerup Men det gode er at, vi stadig er uden nederlag i 2024