Remis i lokalopgør

image
20. september 2021 kl. 06:31
2 - 2 mod B1913

Fire mål, nærkampe, to røde kort og generelt et intenst lokalopgør var ingredienserne i lørdagens lokalopgør på OKSon Park, Da B1913 var på besøg.

OKS – B1913 2 – 2 (1 – 1)

1 – 0 Christian Nygaard (12.)
1 – 1 Mohamad Amin (21.)
2 – 1 Rasmus Skovgaard Jensen (57.)
2 – 2 Mads Østergaard (76.)

Røde Kort: Mohamad Amin, B1913 (35.), Rasmus Skovgaard Jensen, OKS (88.)

Tilskuere: 200

Allerede efter 5 minutters spil havde OKS en stor chance for tidlig føring, da Tong gik flot fri i et soloryk, men målmanden parrede desværre.

I det 12. minut kom så alligevel føringen til OKS, da samme Tong, lagde et frispark ind i panden på anfører Christian Høj Nygaard der scorede sikkert til 1 – 0.

B1913 slog dog hurtigt tilbage og i det 21. udnyttede Mohamad Amin en fejl i OKS` forsvar og udlignede til 1 – 1.

Samme Amin fik tidligt i opgøret en advarsel og da han i det 35. minut lavede endnu en forseelse til gult kort blev det vekslet til et rødt kort.

OKS havde selvsagt bolden meget nu, mens B1913 koncentrerede sig om at forsvare sig og forsøge sig med sporadiske kontraangreb.

Pause.

OKS fortsatte det optiske overtag og i kampens 57. minut kom føringen, da Rasmus Skovgaard scorede sikkert alene med B1913 målmanden.

OKS fortsatte med at være spildominerende, men det var så som så med at skabe chancer. I stedet slog B1913 kontra i det 76. minut, hvor Mads Østergaard scorede på et skud fra kanten af feltet.

I det 88. minut var det så OKS` tur til at få et rødt kort, da Rasmus Skovgaard fik sin 2. advarsel.

Kampen løb til ende og det hele endte 2 – 2.

Næste kamp for OKS er på lørdag, hvor vi møder Varde. Mere herom senere.