OKS tager flot skalp

image Emil Skursch afgjorde lørdagens kamp mod Silkeborg KFUM med et flot langskud. Arkivfoto af Bo H Sørensen
20. juni 2021 kl. 15:58
0 - 1 sejr over Silkeborg KFUM

Optakten til kampen var ikke den mest optimale. Både DS, Serie 1 og U19 holdet var i kamp lørdag og da den samlede trup er hårdt ramt af skader, var det et i forvejen decimeret OKS hold, der en halv time før afgang til Silkeborg modtog endnu to afbud. Gode råd var dyre, men Jens Johansen og Casper Skovbo, der begge i denne sæson har spillet på både senior 2 og senior 3, viste mandsmod og tog med til Jysk Park. Begge fik i øvrigt debut i 2. halvleg da sejren blev kæmpet i land.

Silkeborg KFUM vs. OKS 0 – 1 (0 – 1)

0 – 1 Emil Skursch (9.)

Tilskuere: 300

Hjemmeholdet startede med at sætte OKS under pres, men OKS og Emil Skursch ville det anderledes og i det 9. minut tog den unge midtbanespiller chancen ude fra. Skuddet strejfede en KFUM forsvarer og strøg i nettet til en overraskende føring.

Sportslig ansvarlig, Mikael Skovgaards fortæller

-” Efterfølgende bliver det mere lige. Kampen sætter sig. Vi står rigtig godt på banen og gør livet svært for Silkeborg, der kommer frem til en del indlæg og til nogle langskud, men de blev aldrig rigtig farlige ”

Skovgaards fortsætter

-” Vi er hele tiden farlige på omstillinger, men holdene går til pause med 0 – 1 på tavlen. KFUM kommer ud med god energi efter pausen, men vi formår igen at stå imod. Som halvlegen skrider frem får vi flere og flere omstillinger. Største chance får Christian Wogensen, men han missede en kæmpe mulighed på bagerste stolpe. Vi får dog kæmpet sejren i land ”.

Michael Skovgaards sidste kommentar er

-” Vi er stolte af drengene. Vi kommer herop og møder et tophold. Vi havde på forhånd ryggen mod muren, men gutterne stod sammen og tog sejren. Det var en rigtig mandfolke præstation ”

Efter kampen på det flotte stadion, blev hjemmeholdet fejret af de ca. 300 tilskuere. Holdet rykkede nemlig op i 3. division trods nederlaget, da Marienlyst tabte hjemme til Vejgaard.

OKS ønsker tillykke til både IF Lyseng og Silkeborg KFUM med de fortjente oprykninger.

Og så kørte OKS drengene hjem til Odense igen, med 3 point i tasken og med et bredt smil på læben.