OKS tabte dramatisk topkamp 3 - 2

image Niels Jensen og de øvrige OKS spillere bed godt fra sig i det sydfynske, men måtte se sig slået til sidst. Arkivfoto af Bo H Sørensen
08. november 2021 kl. 18:31
To føringer var ikke nok

Det blev en topkamp som ventet. SFB var mest på bolden, mens OKS stod lidt dybere end normalt, men som altid leverede vores offensiv spillere varen og lavede to fantastiske mål. Desværre var det ikke nok til point eller sejr. Det havde vi fortjent!

Tilskuere: ca. 200

Da kampens dommer fløjtede op, havde et massivt regnvejr præget hele formiddagen, men græsbanen på SFBs anlæg stod alligevel relativ flot.

Og der var kun spillet 6 minutter inden tilskuerne, blandt dem rigtig mange fra Odense, blev forkælet med en sand perle, da OKS` Lasse Grønholt efter et par træk uden for feltet sparkede bolden op i det lange hjørne. 0 – 1.

Svendborg havde efterfølgende bolden meget, og når de mistede den fik de mestendels tildelt et frispark. Alligevel var det OKS, der fik halvlegens største chance, da Lasse Grønholt, tæt under mål, blev spillet fri, men måtte se sit forsøg gå snert forbi målet.

I det 43. minut kom så udligningen, da Daniel O`Hara sendte et indlæg ind i feltet, der sejlede over i målhjørnet. 1 – 1.

Der skulle dog kun gå 2 minutter inden OKS føringen igen var en realitet. Rasmus Skovgaard gik med hj fart mod værternes felt og fra kanten af samme, sparkede han med største selvfølge bolden i mål. 45 minutter spillet og 1 – 2 på måltavlen.

Pause.

Kampbilledet var det samme efter pausen. Svendborg havde bolden meget, men OKS fik også gode muligheder for at øge føringen. Tillige burde vi have haft et straffespark, da Anders Lohmann var alene igennem og var ved at få revet trøjen itu af en Svendborgspiller. Fløjten blev på forunderlig vis tavs.

I det 57. minut kom udligningen og det var Magnus Jørgensen Andersen der scorede tæt under mål efter et angreb i venstre side. 2 – 2.

Kampen gik videre med samme kampbillede. SFB havde bolden meget, mens OKS lurede på omstillinger og flere gange var tæt på. Desværre blev det Svendborg der fik scoringen i det 79. minut, da indskiftede August Andersen fik skrabet bolden i mål.

OKS prøvede at slå tilbage, men igen blev en tvivlsom kendelse afgørende, da Emil Skursch fik sin 2. advarsel og dermed et rødt kort. En kendelse der vakte undring hos stort set alle tilstedeværende på anlægget.

Dommeren signalerede 4 minutter ekstra spilletid og OKS forsøgte at komme frem til en chance, som dog udeblev og dermed vandt Svendborg med 3 – 2 over en flok frustrerede OKS spillere, der ellers havde spillet en flot kamp.

Næste turneringskamp for OKS er til foråret, hvor vi på Danmarks hyggeligste stadion tager imod vores naboer fra B1909. Mere herom senere