OKS tabte 0 - 1 til dygtigt tophold

image Der var fart over feltet lørdag eftermiddag. Her er det Tong i et raid, mens Alexander Mose og Emil Skursch følger med. Foto af Bo Holst Sørensen
30. maj 2021 kl. 10:08
Vi havde chancer for udligning, men Silkeborg holdt hjem

De ambitiøse gæster fra Silkeborg viste klassen på OKSon Park, hvor de specielt i første halvleg kom med megen energi, højt genpres og godt fodboldspil. OKS kom meget bedre med i anden halvleg, hvor vi havde mulighederne for at få udlignet, men Silkeborg holdt hjem og kunne tage alle tre point med hjem til Søhøjlandet

OKS vs Silkeborg KFUM 0 – 1 (0 – 1)

1 – 0 Henrik Brodersen (34.)

Tilskuere: 150 på et solbeskinnet OKSon Park

På en indbydende stadion bane var det Silkeborg der tog taktstokken i de første 10 – 15 minutter, hvor de med godt spil og høj energi satte sig på opgøret. OKS kæmpede det bedste vi havde lært, men jyderne viste, hvorfor de mener det alvorligt med oprykning til 2. division i denne sæson.

Adam Pedersen i OKS målet viste klassen flere gange og diskede op med et par klasseredninger fra de nærgående jyder.

OKS`bedste periode i første halvleg var ca. fra det 20. til det 30. minut, hvor vi befriede os fra det høje pres og fik rykket spillet op på gæsternes bane halvdel. Vi fik en del hjørnespark og frispark omkring feltet, men det blev ikke til mere end et par halve chancer, som Silkeborgs målmand tog sig sikkert af.

Jyderne sluttede første halvleg bedst af og i det 34. minut kom så føringsmålet. Henrik Brodersen fik bolden midt på OKS` banehalvdel og drev bold frem på kanten af feltet, hvor han med et præcist spark passerede Adam Pedersen i målmandens højre side. 0 – 1 på LED tavlen.

Pause.

OKS var bedre med i 2. halvleg, der nu var meget mere jævnbyrdig. På trods af manglen af både Søren Ilsøe og anfører Morten Andersen på den centrale midtbane, viste de rød / hvidstribede godt kombinationsspil og spillere som Frederik Klingenberg og Emil Skursch viste fine takter og mod når de kombinerede frem ad banen.

Vi fik igen en del dødbolde og flere gange var udligningen tæt på, men vi manglede det sidste held for at få bolden helt ind over stregen.

Silkeborg spillede stadigt fint med, så 2. halvleg blev yderst underholdende mellem to gode hold, der begge spillede fremad og søgte scoringer.

Kampen løb til ende uden yderligere mål og på jydernes jubel efter slutfløjtet kunne det tydeligt ses, at det var en vigtig sejr for dem i topkampen, og en sejr måtte kæmpe hårdt for denne eftermiddag på OKSon Park.