Nyt nederlag til OKS

image Alexander Mose er normalt sikker på straffespark, men han måtte se VRI redde dette forsøg. Foto af Klavs Larsen
06. juni 2021 kl. 11:05
2 – 3 nederlag i underholdende dyst på OKSon Park

Godt spil, 5 mål, brændte straffespark og god intensitet i nærkampene var billedet af endnu en underholdende lørdagskamp på OKSon Park, hvor det dejlige vejr ligeledes forkælede de ca. 150 tilskuere.

Tilskuere: 150

Der var fart over feltet fra starten af. Begge hold var indstillet på en god kamp og der blev givet og taget af et godt hjerte.

OKS var lettere i teten i indledningen, men det var aarhusianerne der tog føringen efter 16 minutter. En OKS opspils fejl foran eget felt blev opfanget og spillet videre til gæsternes dygtige angriber, Rasmus Johansen, der efter et enkelt træk hamrede bolden ind i kassen. Et flot mål og 0 – 1 på LED tavlen.

OKS forsøgte halvlegen igennem at slå tilbage og der blev skabt gode chancer for udligning, når vi med fart og gode kombinationer udfordrede gæsternes bagerste linjer. De guldblusede fra VRI holdt dog stand og deres målmand viste godt spil med sikre indgreb og redninger.

Og nu vi er ved målmændene skal Adam Pedersen i OKS målet bestemt også roses. Adam var forrygende kampen igennem og cementerede den udvikling der har været i gang i de seneste sæsoner. Virkelig en pragtkamp af keeperen, der fandt redninger frem af tophøj kvalitet.

Pause og 0 – 1.

Den gode kamp fortsatte efter pausen og i det 60. minut fik OKS den helt store chance for udligning, da Christian Wulff blev nedlagt i feltet og dagens dygtige dommer, Jacob Gerner-Rasmussen, fløjtede for straffespark. Topscorer Alexander Mose Johansen tog som vanligt ansvaret på sin kappe, men den normalt sikre skytte måtte se sit forsøg reddet af keeperen.

OKS fortsatte jagten på udligningen og den kom i det 67. minut, da Nicklas Folke blev spillet fri i venstre side af feltet. Den unge forsvarsspiller viste coolness og han passerede sikkert keeperen. 1 – 1.

Blot 5 minutter senere var det VRI der fik straffespark. Igen var det korrekt dømt, men Adam Pedersen diskede op med en super redning helt nede ved stolpen og stadig 1 – 1.

VRI kom foran i det 77. minut og igen var det efter en sløset forsvarsfejl og det straffede jydernes Emil Lund. 1 – 2.

De rød hvidstribede fortsatte ufortrødent flere mål og der var chancer i en lind strøm. Scoringen kom fra Lasse Grønholt, der nåede højest op til et indlæg og heade 2 – 2 scoringen ind i det 86. minut.

Vi gik efter endnu en scoring, men det var VRI der tog sejren til sidst. Efter et indkast midt på banen, hvor OKS spillerne appelerede for at det var vores bold, var jyderne hurtige til at afvikle situationen og tog OKSerne på sengen. Rasmus Johansen havde sidste fod på bolden og dermed 2 – 3.

Der blev spillet 6 minutter over den ordinære spilletid og 3 – 3 scoringen var tæt på flere gange, men VRI holdt hjem og dermed kunne de pakke de tre point ned i taskerne og køre hjem til Aarhus.

OKS spillede til at få point, men vi må også bare konstatere, at når vi laver fejl i defensiven, så er modstanderne i denne række hurtige til at straffe os og det gjorde VRI denne eftermiddag på Danmarks hyggeligste stadion i OKSon Park.

Næste kamp for OKS er på tirsdag, hvor vi spiller pokalkamp mod FC Odense på udebane. Mere herom senere.