4 - 2 sejr over TPI

image Rasmus Skovgaard til højre i billedet har smækket bolden til bagerste stolpe, hvor Tong stiger op og header bolden ind til 3 - 2. Med nummer 9 ses målscorer til 4 - 2 Anders Lohmann. Foto af Bo Holst Sørensen
04. oktober 2021 kl. 17:47
To jævnbyrdige hold gav publikum smæk for skillingen

Der var seks mål, godt spil, mange dueller, godt med tilskuere, en dygtig dommertrio og to jævnbyrdige hold, da der lørdag var lokalopgør mod TPI på OKSon Park.

Tilskuere: 200

Allerede efter tre minutters spil blev opgøret sparket i gang med et drømmemål af OKS` Emil Skursch, der ca. 30 meter fra målet modtog en returbold fra feltet. Midtbanespilleren tøvede ikke og hamrede bolden op i målhjørnet uden chance for gæsternes keeper. Så var vi ligesom i gang!

OKS var flyvende i indledningen og igen efter ti minutters spil måtte LED tavlen i aktion og igen var det hjemmeholdet der scorede. Elegante Christian Wulff Brandt gik fri på venstre kant, skar ind i banen og fra kanten af feltet sparkede han bolden ind ved forreste stolpe. 2 – 0!

Det lå nu i luften at OKS ville løbe totalt hen over TPI, men gæsterne ville det anderledes. Med konstant hårdt arbejde, højt pres og en super energi, insisterede de på at tage aktivt del i kampen og belønningen kom i det 20. minut, hvor et indlæg ramte en OKS forsvarer og snød Jakob Fechtenburg i målet. 2 – 1.

Gæsterne var nu i teten, mens OKS lurede på omstillinger, men det var helt efter bogen, at TPI sidst i halvlegen fik udlignet, da de efter et af mange hjørnespark fik scoret ved Mads Bertelsen, der var først over en løs bold. 2 – 2.

Pause.

TPI forsøgte sig fra starten af 2. halvleg med samme arbejdsraseri, som tilfældet havde været siden OKS` 2 – 0 scoring, men det var som om, at der var gået 5 % af ballonen. OKS havde bedre styr på gæsterne nu, der brugte rigtig mange kræfter i løbet af halvlegen.

Med tyve minutter igen blev OKS omstillingerne flere og flere og ikke mindst var de rød – hvidstribede farligere nu. Returløbene fra udeholdet var ikke længere helt skarpe og der lurede en hjemmeføring i slutfasen.

Scoringen kom i det 82. minut, hvor Rasmus Skovgaard fik bolden på højre kant og satte sin modstander i et ryk. Hans indlæg til bagerste stolpe nåede frem til Tong, der headede bolden sikkert i mål til 3 – 2 og stor jubel på lægterne.

TPI forsøgte at slå tilbage, men kræfterne var brugt op og der var store chancer til OKS. I det 90. minut lukkede og slukkede indskiftede Anders Lohmann kampen med 4 – 2 scoringen, da én en solotur fra midten, hvor han ganske enkelt løb fra TPIs forsvar, resulterede i en sikker scoring alene med målmanden. 4 - 2 !

Så gik kampen til ende. Et fremragende opgør, hvor begge mandskaber gav alt, men hvor OKS løb med sejren til sidst.

Næste kamp er på lørdag, hvor vi igen spiller på hjemmebane. Denne gang er Aarhus Fremad gæster. Mere herom senere.