4 - 2 nederlag i Odder

image
20. maj 2021 kl. 07:00
1 point er krævet mod Viby

OKS tabte onsdag aften med 4 – 2 mod Odder, der dermed satte en streg under deres gode hjemmebane form. Alle målene faldt i første halvleg, hvor OKSerne var i gave humør og med en række fejl, gjorde det nemt for hjemmeholdet at score hele 4 gange. Det blev meget bedre i 2. halvleg, men udbyttet var point og dermed er vi, efter Vardes sejr i Kolding, tvunget til at hente mindst det ene point i lørdagens kamp i Viby, hvis vi vil med i oprykningsslutspillet.

Tilskuere: 40

Det blev en underholdende 1. halvleg for tilskuerne på Odder Stadion. Hele 6 gange måtte stadionspeakeren i aktion og det hele blev startet af hjemmeholdets Tobias Jensen, der i det 16. minut opfangede en løs bold i feltet og lagde bolden i det lange hjørne.

Allerede minuttet efter slog OKS tilbage, da Lasse Grønholt efter godt opspil midt for mål kom alene igennem og scorede sikkert hen over målmanden. 1 – 1 og der var spillet 17 minutter.

OKS fortsatte dog det sløsede spil og vi lavede en del opspilsfejl som ikke har været kendetegnende for præstationerne i foråret generelt.

Odder var ikke sene til at udnytte det og scorede til både 2 – 1 (26.) og 3 – 1 (33.) ved Nicolai Johansen og Tobias Jensen.

OKS fik bragt spændingen tilbage da Tong scorede på hovedstød efter indlæg fra højre. Der var spillet 38 minutter.

Desværre lukkede vi halvlegen af med et straffespark til Odder og Nicolai Johansen blev kampens anden dobbelte målscorer, da han scorede sikkert bag Adam Pedersen i målet.

Pause.

OKS satte sig på spillet i 2. halvleg og forsøgte ihærdigt at komme tilbage i kampen.

Tændingen og intensiteten i nærkampene var meget bedre og vi fik styr på at minimere vores egne fejl. Der blev skabt gode muligheder for mål, men det var ikke vores aften på det hyggelige stadion.

Odder fik selvfølgelig gode omstillings muligheder al den stund at vi pressede spillet op, men heller ikke hjemmeholdet fik scoret i 2. halvleg.

Kampen gik til ende og dermed endte det med en hjemmesejr på 4 – 2.

OKS er nu tvunget til at tage mindst det ene point i grundspillets sidste kamp mod Viby, hvis vi skal med i oprykningsspillet. Det er ganske givet muligt, hvis vi bevarer indstillingen og kampgejsten fra onsdagens 2. halvleg. Det er lørdag kl. 14.00 i Aarhus. Mere herom senere!