Storsejr til OKSerne

image Tong var flyvende mod Odder og sammen med Søren Ilsøe (bagved) og Frederik Klingenberg overstrålede de gæsternes midtbane. Foto af Bo Holst Sørensen
07. september 2020 kl. 12:59
5 – 2 sejr over Odder

OKS spillede en fremragende kamp mod jyderne og vandt sikkert. Sejren blev en perfekt start på dagen, der sluttede med klubfest for at fejre klubbens 90 års fødselsdag.

Tilskuere: 250

OKS lagde forrygende fra land med højt tempo og flot pasningsspil. Der blev skabt chancer fra start og indenfor de første 6 minutter diskede gæsternes målmand op med flere flotte redninger på gode chancer fra hjemmeholdets side.

I det 7. minut kom føringen dog til OKS. Benjamin Watson, der spillede en stærk kamp på venstrekanten, gled fri og hans flade aflevering fandt frem til topscorer Alexander Mose der nemt scorede i et tomt mål. Dermed 1 – 0 til OKS.

I de følgende minutter var der store muligheder for at øge føringen, men i stedet var det udeholdet, der ud af det blå fik udlignet, da Jakob Truelsen viste skarphed og scorede sikkert i det lange hjørne da han kom fri i højre side af feltet. 1 – 1.

Odders udligning var begyndelsen til gæsternes bedste spillemæssige periode. Nu viste jyderne at der er masser af god fodbold i dem. Rigtig farlige blev de dog ikke i perioden og i stedet slog OKS kontra i det 29. minut, hvor Watson tæt under mål hamrede bolden i mål. 2 – 1.

Blot 2 minutter senere gled Lasse Grønholt igennem i højre side, hvor han nåede frem til målmanden, der klippede angriberen i forsøget på at nå bolden. Dommeren var ikke i tvivl og pegede på pletten. Alexander Mose var sikkerheden selv på straffesparket og stadionuret viste 3 – 1.

Pause efter forrygende underholdning og de 250 tilskuere kvitterede med klapsalver.

OKS var bedst i de første 10 minutters tid af 2. halvleg og burde have lukket og slukket i den periode. I stedet var det igen Odder og Karsten Truelsen der bragte spændingen tilbage i kampen med scoringen til 3 – 2, der lignede angribernes første mål. Der var spillet 66 minutter.

I kampens 73. minut kom den tidlige afgørelse. Odder fik frispark på kanten af feltet, men forsøget prellede af på stolpen og spramg i spil igen. OKS kørte en hurtig omstilling og ca. 13 sekunder efter scorede Alexander Mose sit 3. og OKS` 4. mål. 4 – 2 til OKS.

Odder forsøgte efterfølgende at presse spillet ned mod OKS` målende, men blev aldrig rigtig farlige. I stedet fik de rød – hvidstribede en del farlige kontrachancer, hvor af indskiftede Niels Jensen udnyttede en af disse med en flot scoring til 5 – 2 med et skud fra venstre side.

Og så gik kampen til ende.

Sejren var fuldt fortjent og viste at vi, når det kører for os, er endog meget svære at dæmme op. Det var lektien denne eftermiddag i OKSon Park.