OKS vinder 4 - 1 over Varde

image Tong har scoret tl 3 - 1 på et flot frisparksmål. Det vakte også glæde på bænken. Foto af Bo Holst Sørensen
11. oktober 2020 kl. 20:05
Stærk indsats af DS holdet

Det blev til en fortjent 4 – 1 sejr til OKS, da Varde IF gæstede OKSon Park. Jyderne startede bedst i de første 10 minutter, men siden tog hjemmeholdet taktstokken og leverede en til tider fremragende kamp.

Tilskuere: 150

Det var gæsterne der startede bedst. Jyderne kom med god energi og allerede i det 7. minut bragte Victor Skovby Varde foran, da han udnyttede en fremragende frispilning og udplacerede Adam Pedersen i målet hos OKS.

De næste minutter sværmede jyderne om OKS` felt, men de fik ikke udnyttet de par halve chancer det blev til.

Da der var spillet 10 – 12 minutter begyndte OKS at sætte sig på spillet anført af storspillende Søren Ilsøe og Van Tha Thavng der begge var i højt spillehumør.

Vi ramte overligger og havde flere store målchancer inden Søren llsøe i det 27. minut scorede til 1 – 1. En forløsning.

I det 35. minut gled Van Tha Thavng igennem gæsternes forsvar med bolden klisteret til fødderne. Der skulle et benspænd til at bremse midtbanespilleren og dermed blev der fløjtet straffespark. Rækkens topscorer, Alexander Mose Johansen, var sikkerheden selv fra pletten og scorede til 2 – 1.

Pause.

Varde forsøgte at gentage kunststykket fra starten af kampen og kom friskt ud til 2. halvleg. Det var dog som om troen på tingene var sevet ud af jyderne og da Van Tha Thavng sparkede et direkte frispark op i målhjørnet i det 53. minut fik vi den tidlige afgørelse på kampen. Et flot mål til 3 – 1.

OKS kontrollerede kampen og skabte løbende gode muligheder for at øge føringen, men vi skulle hen til det 81. minut, hvor Lasse Grønholt også ville lege med og efter en hurtig vending i feltet sparkede offensivspilleren bolden op i målhjørnet. 4 – 1.

Derefter løb kampen til ende og det sluttede med en fuldt fortjent 4 – 1 sejr til OKS, der fandt storspillet frem denne lørdag eftermiddag på Danmarks hyggeligste stadion i OKSon Park.