OKS fortjent videre i Pokalen

image Målmand Adam Pedersen nedlægger en B1913 angriber og der fløjtes for straffespark. Foto fra B1913
19. august 2020 kl. 09:42
2 - 1 sejr over B1913

Begge trænerteams havde ændret en del på holdopstillingerne i forhold til weekendens turneringskampe, så bredden hos begge trupper blev testet denne tirsdag aften på Campus Road. Det var OKS der kom bedst ud af opgøret, da vi tog en fortjent sejr på 2 – 1.

B1913 vs. OKS 1 – 2 (0 – 1)

0 – 1 Alexander Mose (36)
1 – 1 Emil Peter Jørgensen (48, straffe)
1 – 2 Alexander Mose (79)

Tilskuere: 150

Første halvleg var var med OKS i teten. Vi virkede hurtigere i tanke og handling samtidig med at B1913 midtbanen havde svært ved at håndtere Søren Ilsøe, Tong og Morten Andersen der dominerede spillet og drev bolden frem mod værternes mål.

Målchancerne begyndte at dukke frem som kampen skred frem og i det 36. minut kom forløsningen, da Alexander Mose, efter fornemt opspil af Ilsøe og Tong, køligt lagde bolden i kassen til 0 – 1.

Der var flere gode forsøg og muligheder inden pausen, men der blev ikke scoret yderligere.

Pause.

B1913 foretog 3 udskiftninger i pausen og kom ud med fornyet energi og allerede i det 48. minut kom udligningen, da Emil Peter Jørgensen scorede på straffespark.

De næste 10 – 12 minutter var værternes bedste i kampen og et par gange var de tæt på at score yderligere.

I kampens sidste halve time arbejde OKS sig stærkt tilbage i kampen og uden at være så dominerende som tilfældet havde været i første halvleg, var OKS nu bedst, mens B1913 spillerne så en anelse trætte ud.

I det 79. minut kom afgørelsen da Alexander Mose kronede en stor kamp ved at score sit andet mål. Angriberen var på pletten tæt under mål på Tongs oplæg.

Kampen gik til ende og endte med en 2 – 1 sejr til OKS. Fortjent efter spil og chancer.

Næste kamp er på lørdag, hvor vi hjemme på OKSon Park, igen møder B1913. Denne gang naturligvis i Danmarksserien kreds 3. Mere herom senere.