image Lasse Grønholt scorede årets mål på Campus
Henrik Kleiner
03. august 2020 kl. 12:29
B1913 udnyttede kynisk OKS fejl

OKS var klart dominerende i kampens indledning og satte sig massivt på opgøret. Den helt store chance for føring kom efter ca. 15 minutter, men Jeppe Algaard måtte se sit hovedstød reddet af værternes målmad med en refleksredning.

De blå værter stod dybt på egen halvdel med alle mand og satsede i første omgang på god organisation, hvor de søgte en dyb aflevering så snart bolden blev erobret. Måske en anelse ensidigt, men ganske effektivt skulle det vise sig i løbet af kampen.

Første gang var efter 25 minutter, hvor en hurtig omstilling førte til et blåt hjørnespark. OKSerne snorksov ved opdækningen og en B1913 angriber kunne uhindret sparke bolden i mål.

B1913 fik således kampen over på deres præmisser og stod om muligt endnu dybere. Og netop på en omstilling igen, udbyggede værterne føringen til 2 - 0. Yderst effektivt.

Pause.

OKS fortsatte de spillemæssige flotte takter efter pausen og lagde et godt pres på værterne. Frederik Klingenberg fik scoret på et godt langskud til 1 - 2.

De rød / hvidstribede fortsatte med at lede efter mål og Lasse Grønholt fik scoret til 2 - 2 på hvad der må betegnes som årets mål på B1913s anlæg. Angriberen driblede i høj fart på tværs af felten og hamrede bolden ind til 2 - 2.

Med små 10 minutter igen gik OKS entydigt efter endnu et mål der kunne have givet en fortjent sejr, men i stedet måtte vi 3 minutter før tid indkassere endnu et omstillingsmål og dermed vandt B1913 med 2 - 3.

OKS spiller næste kamp tirsdag aften kl. 18.00 hvor vi møder Næsby på de blåblussedes hjemmebane på Stærehusvej i ODense NV.