Stort nederlag i Varde

image Jeppe Algaard og holdkammeraterne kæmpede forgæves mod topholdet. Foto af Bo Holst Sørensen
16. september 2019 kl. 08:30
4 - 0 sejr til topholdet

Efter en lige første halvleg, hvor værterne fra Varde I.F kom foran med 1 – 0 efter en halv times spil, var OKS uhyre tæt på at udligne i starten af 2. halvleg, hvor vi ramte både stolpe og overligger. Udligningen lykkedes ikke og fra da af stod der Varde på det meste.

Tilskuere: 180

OKS træner Rene Lindharth var efter 4 – 0 nederlaget klar i mælet, da han efter kampen udtalte sig til Fyens Stiftstidende

-” De havde medvind fra start og trykkede os tilbage på banen. De spillede samtidig med stort engagement og vilje, hvor vi måske snarere kun investerede omkring 90 procent i dueller og kampe om nedfaldsbolde”.

Varde kom på 1-0 efter godt en halv times spil på en lang bold frem. I begyndelsen af anden halvleg var OKS ved at udnytte medvinden. Det blev til to forsøg på henholdsvis stolpe og overligger, inden to unødvendige boldtab i det 56. og 58. minut blev straffet af hjemmeholdet til en afgørende tre-måls føring.

Sidst i kampen scorede Varde til 4 – 0. Sejren og dens størrelse var fortjent.

OKS har mulighed for oprejsning i næste kamp, hvor vi på lørdag spiller lokalopgør mod Marienlyst. Mere herom senere!