Storsejr i første test

image Jakob Mønster scorede 2 mål og var en kilde til evig uro i Fredericias forsvar. Foto af Bo Holst Sørensen
26. juli 2019 kl. 07:48
2 - 0 vendt til 2 - 6

På en varm aften i Fredericia blev det til en sejr i den første træningskamp. Modstander var Fredericia FF der til hverdag spiller i Jyllandsserien.

Tilskuere: 40

OKS startede bedst og sværmede om værternes mål og der blev skabt flere gode muligheder og vi blev tildelt mange hjørnespark uden at der dog kom scoringer i kampens indledning. Tættest på var Søren Ilsøe, da han efter 10 minutter bragede bolden på overliggeren.

Det lå i luften at OKS ville score, men i stedet slog Fredericia kontra i det 20. minut, da en opspilsfejl fra OKS omkring midterlinjen blev straffet med en bold i dybden, hvor lynhurtige Mathias Jacobsen takkede for friløberen ved at runde Jon Sørensen i OKS målet og score i det tomme mål til 1 – 0.

Blot 4 minutter senere var recepten den samme for Fredericia og igen var resultatet en friløber til Mathias Jacobsen, der denne gang lagde bolden ind over Sørensen og dermed stod der pludselig 2 – 0 til hjemmeholdet.

Blot 21 årige Mathias Jacobsen har tidligere spillet 1. divisionsfodbold på kontrakt i FC Fredericia. Efter en alvorlig skade (brækket ben) er angriberen nu på vej tilbage og vil ganske givet vække interesse hos højere placerede klubber med sit hurtige antrit og målfarlighed.

OKS lod sig ikke slå ud af at være bagud, men skruede op for tempoet og satte hjemmeholdet under et gevaldigt pres. Vi slog kapital af overtaget, da Lasse Grønholt blev fældet i feltet og Jakob Mønster efterfølgende scorede på det korrekt dømte straffespark. Der var spillet 35 minutter.

I det 40. minut kom udligningen, da Emil Stistrup Petersen efter godt opspil i højre side, serverede bolden tæt under mål for Jakob Mønster, der scorede let til 2 – 2.

Pause

I pausen lavede OKS 5 udskiftninger. Man ser ofte at så mange ændringer går ud over rytmen i spillet, men det var ikke tilfældet her. Vi fortsatte med at dominere og Fredericia virkede mærket på fysikken.

Indskiftede Tim Fahlen takkede for tilliden med 2 hurtige scoringer i det 52 og 54. minut, hvilket trak de sidste kræfter ud af hjemmeholdet.

Halvlegen blev en ensidig forestilling med OKS i førersædet og vi skabte rigtig mange chancer på godt sammensatte angreb.

Det blev til 2 scoringer yderligere ved Niels Jensen og Anders Lohman inden kampens udmærkede dommer fløjtede af.

Således gik det til at kampen endte med en 6 – 2 sejr til OKS.

Næste kamp for OKS er på søndag, hvor vi kører en kort tur ud til B1909. Der er kampstart kl. 11.00 på Gillestedvej. Mere herom senere.