Menu

OKS kom på tavlen i Kolding

image Jon Sørensen i målet spillede en flot kamp. Foto venligst lånt på Kolding B`s hjemmeside og er skudt af Carsten B Grubach
Henrik Kleiner
11. august 2019 kl. 08:43
Watson og Jon Sørensen i hovedroller

OKS stod for det bedste spil i første halvleg, hvor Benjamin Watson bragte os foran med 1 – 0 og hvor vi havde chancer til flere mål. I 2. halvleg pressede Kolding Boldklub på, men Jon Sørensen i OKS målet diskede op med flere gode redninger inden han måtte kapitulere 3 minutter før tid, så det hele endte i en retfærdig remis.

Kampdata:

Kolding B vs. OKS 1 – 1 (0 – 1)

0 – 1 Benjamin Watson (37.)
1 – 1 Sophus Raarup (87.)

Udvisning: Oliver Buhl Jensen, Kolding (84.)

Tilskuere: 150

Det var OKS der startede kampen bedst i vinden og regnen foran de ca. 150 tilskuere på Kolding Stadion, hvor banen fremstod i god kvalitet.

I det 13. minut fik vi tilspillet os en dobbeltchance efter godt opspil i venstre side ved Anis Cengic og Anders Lohmann, men værternes målmand havde heldet i situationen.

5 minutter senere scorede Søren Ilsøe et flot hovedstødsmål efter indlæg fra Cengic. Desværre vinkede linjevogteren for offside. En kendelse OKSerne efter kampen ikke var enig i. Stadig 0 – 0.

Kampen fortsatte og det var jævnbyrdigt, med meget spil på midten af banen.

Næste store chance kom efter til Kolding efter 28 minutter, hvor et OKS boldtab på midten betød en omstilling hvor det endte med et skud fra mellemdistancen. Jon Sørensen fik dog netop pareret bolden uden om stolpen.

I det 37. minut kom kampens første mål og det var OKS der slog til først. Vi fik frispark en 5-6 meter udenfor feltet. Benjamin Watson sparkede flot bolden ind over muren og op i målhjørnet. Meget flot og stor jubel blandt de 15-20 fynske tilskuere der havde taget turen til det jyske. 0 – 1.

Pause.

Allerede i det første minut af 2. halvleg havde Kolding en stor chance for at udligne. Det var en friløber, hvor angriberen kom alene ned mod Jon Sørensen. Den unge målmand reddede dog flot, da han dykkede ned til sin højre side og nappede forsøget.

Herefter fortsatte det som i første halvleg med at være jævnbyrdigt, men efter ca. 70 minutter blev Kolding mere nærgående og begyndte at skabe chancer, men forsvaret og Jon Sørensen fortsatte de flotte takter.

Deres skribents næste aktion på papiret kom efter 78 minutter, hvor Kolding får en gigantisk dobbeltchance, men igen viste Jon Sørensen mod og dygtighed og reddede fantastisk.

Minuttet efter var Kolding igen tæt ved, men Jon reddede igen.

Kolding fortsatte presset, men vi begyndte at få flere og flere omstillinger, hvor vi med lidt større skarphed kunne have lukket og slukket kampen, men trætheden var begyndt at sætte ind.

I det 84. minut slog vi igen en omstilling, hvor en Kolding forsvarer tog nødbremsen på Anders Lohmann. Rødt kort og dermed var OKS i overtal kampen ud.

Alligevel måtte vi se Kolding udligne i det 87. minut efter en misforståelse i OKS forsvaret, hvor angriberen kom imellem og scorede. 1 – 1.

Kampen gik til ende og det hele endte 1 – 1. Et retfærdigt resultat, men drøn ærgerligt med udligningen så sent i kampen.

Opgøret viste at vi har vores berettigelse i DS og at vores trup har den fornødne bredde. Nu er vi på pointtavlen og vi ser fortrøstningsfuldt på vores muligheder for at spille os til mange point i sæsonen. Det må være læren efter lørdagens kamp på Kolding Stadion.

Næste kamp er på lørdag, hvor vi igen skal på udebane. Denne gang til TPI. Mere herom senere!