image Jeppe Algaard spillede i midterforsvaret. Foto af Bo Holst Sørensen
Henrik Kleiner
31. juli 2019 kl. 07:55
TPI sejrede 4 - 1

Tirsdag aften spillede OKS sidste testkamp frem mod premieren i Danmarksserien på lørdag. Vi var på besøg til lokalopgør i TPI. Hjemmeholdet viste god form og vandt 4 – 1.

Tilskuere: 75

Kampens indledning blev tæt. Der var gang i nærkampene og der blev til tider vist gode kombinationer begge hold kom frem til et par halve muligheder.

I det 14. minut kom så første scoring, da TPI`s Patrick Rasmussen viste skarphed og scorede på en ripost fra målmand Jon Sørensen. 1 – 0.

Kampen fortsatte og omkring det 43. minut kom, hvad der blev en tidlig afgørelse på kampen.  OKS fik tilkendt straffespark efter en aktion mod Anders Lohmann. Topscorer Anders Kolinds forsøg blev dog flot reddet af målmanden, der satte bolden hurtigt i spil. På det efterfølgende angreb blev der så dømt straffespark til værterne og Michael Broni scorede sikkert til 2 – 0. Selvsagt stor forskel på at vi havde muligheden for at udligne, men i stedet nu var bagud med 2.

Pause.

Der var spillet blot 10 minutter af 2. halvleg, da værternes Mads Holm scorede til 3 – 0 efter godt opspil.

OKSerne fortsatte dog med at fighte godt og Anders Lohmann fik en stor chance tæt under mål for at reducere, men han måtte se sit hovedstød gå snert forbi.

I stedet øgede TPI føringen til 4 – 0 ved Andreas Jørgensen. Der var spillet 74 minutter.

Da der var spillet 88. minutter fik de ca. 75 tilskuere et perlemål at gå hjem på. Efter et hjørnespark endte bolden hos Anis Cengic, der hamrede bolden ind ved nærmeste stolpe og dermed sørgede for reducering.

Således gik det til, at et stærkt TPI hold vandt 4 – 1. Fortjent efter spil og chancer selvom OKS måske havde fortjent at score en enkelt mål mere.

Næste kamp for OKS er premieren i DS. Det er på lørdag, hvor vi hjemme på OKSon Park får besøg af Herning Fremad. Det er kl. 15.00. Mere herom senere!