God start var ikke nok

image Frederik Klingenberg scorer til 1 - 0 efter 9 minutter. Foto af Bo Holst Sørensen
30. september 2019 kl. 08:57
5 - 1 nederlag i Odder

På en regnfuld lørdag eftermiddag på Odder Stadion var OKS rigtig godt med i kampens første halve time og kom foran ved Frederik Klingenberg. Værterne kom dog stærkt tilbage og det hele endte med en sikker sejr til Odder.

Tilskuere: 125

Banen fremstod grøn og indbydende og på lægterne kunne publikum krybe i ly for regnen på den lille hyggelige tribune, hvor en 12-15 OKS supportere blandede sig med hjemmeholdets fans samt den navnkundige sportsredaktør for Horsens Folkeblad, Tommy Poulsen, der rutineret fulgte med i slagets gang mellem de blå fra Odder og de rød-hvid stribede OKSer.

OKS startede bedst og på en skarp omstilling var det Frederik Klingenberg der kunne bringe OKS foran med 1 – 0, da han via stolpen scorede fra kanten af feltet.

I de følgende minutter havde OKS flere gode chancer for at øge føringen, men det lykkedes ikke og i stedet begyndte Odder at æde sig ind i kampen. Flere gange var d nærgående på dødbolde og i det 30. minut kom udligningen efter netop et hjørnespark.

OKS var nu under stærkt pres og efter flere gode muligheder, hvor Jon Sørensen i OKS målet reddede fremragende, måtte vi indkassere 2 – 1 scoringen i 1. halvlegs sidste minut.

Pause.

Der var blot spillet 3 minutter af 2. halvleg da Mike Kruse øgede til 3 – 1 og så var det for alvor op ad bakke for de godt kæmpende OKSer.

I det 57. minut kom 4 – 1 scoringen der endegyldigt slukkede forhåbningerne om at køre hjem til Odense med point i bussen. Det var Nihad Islamovic der scorede.

Efter scoringen træk Odder sig lidt tilbage på banen og OKS fik en del spil frem mod værternes målende, der dog virkede i kontrol og på trods af et par halve chancer fik vi ikke scoret mere og kampen gik ind i de sidste minutter.

I det 89. minut kom kampens sidste scoring, da dommeren fløjtede for en tilbagelægning til Jon Sørensen som keeperen samlede op. Indirekte frispark på kanten af det lille felt og Nikolaj Schmidt Nielsen eksekverede sikkert bolden op i nettaget.

Så var det slut og kampen endte dermed 5 – 1. Måske et par mål for stort nederlag, men fuldt fortjent sejr til Odder.

Næste kamp for OKS er på lørdag, hvor vi kører til Herning Fremad. Mere herom senere.