4 - 2 sejr over Hedensted

image Jakob Mønster var tilbage i startopstillingen og kronede en god indsats med 2 mål. Foto af Dorte Adelfred/Hedensted IF
01. september 2019 kl. 17:01
Stærk indsats af DS holdet

Hedensted kom ud med fuld energi og forsøgte at overrumple OKS i kampens indledning. Tempoet var hæsblæsende, men OKS åd sig ind i kampen og det hele endte med en fortjent 4 – 2 til de rød hvidstribede på et solbeskinnet Hedensted Stadion.

Tilskuere: 150

Hjemmeholdet kom ud med fuld appel. Tempoet blev forsøgt pisket i vejret, hvilket lykkedes, men det var begrænset hvad de grønblusede fik ud af anstrengelserne, da OKS defensiven med anfører Nicolaj Just i spidsen, holdt værterne fra store målchancer.

OKS befriede sig og i det 18. minut kom føringen, da Jakob Mønster blev stukket i dybden i højre side af feltet. Angriberen, der startede inde for første gang i sæsonen efter en drilsk skade, overrumplede målmanden med et frækt lob der stille og roligt hoppede ind i kassen. Stærkt scoret!

Kampen fortsatte med godt OKS spil og der var flere gode muligheder for at øge føringen. I stedet var det dog hjemmeholdet der fik udlignet i det 44. minut. OKS lavede en opspilsfejl, der prompte blev straffet med en pasning i dybden til hjemmeholdets angriber, der scorede sikkert bag Adam Pedersen i målet.

Pause og 1 – 1 på måltavlen.

OKS kom stærkt ud efter pausen og føringen blev genskabt efter 53 minutter, hvor Thomas Johansen lagde et frispark fra højre side ind i panden på Søren Ilsøe, der kvitterede for oplægget ved at heade bolden i mål. 1 – 2 på måltavlen.

OKS fortsatte de fine takter og efter 60 minutter kom den næste scoring, da Anders Lohmann scorede til 3 – 1 fra en position omkring straffesparkspletten.

OKS var nu i kontrol og kunne have øget føringen, men måtte i stedet indkassere 2 – 3 scoringen da hjemmeholdets Lasse Gude udnyttede tøven i OKS defensiven og kunne prikke bolden i mål. Der var spillet 65 minutter.

Målet gav hjemmeholdet lidt tro på tingene, men på trods af megen boldbesiddelse fik de ikke skabt den afgørende chance for udligning. Det blev til mange og høje indlæg, hvor Adam Pedersen dog var sikkerheden selv i sine indgreb.

I det 86. minut kom så afgørelsen, da Adam Pedersen igen gik ud af sit felt og greb bolden efter et hjørnespark. Målmanden orienterede sig hurtigt og med et præcist og hårdt udspark fandt han Jakob Mønster der fik en friløber ned mod værternes målmand. Den hurtige angriber svigtede ikke det gode tilbud og scorede sikket til 4 – 2.

Herefter gik kampen til ende og det hele endte således med en OKS sejr på 4 – 2. Fortjent efter spil og chancer!

Næste kamp for OKS er på lørdag, hvor vi hjemme på OKSon Park er værter for rækkens kæmpe oprykningsfavorit SFB/Oure. Mere herom senere!