2 - 1 sejr over B1909

image Pausesnak på B1909
28. juli 2019 kl. 19:53
Flot 1. halvleg var nok til sejr

OKS spillede en fremragende 1. halvleg og scorede hurtigt til både 1 – 0 og 2 – 0. Det lignede at en storsejr var på vej, men der blev brændt mange chancer. Kampens 2. halvleg blev mere lige og var præget af mange afbrydelser og kvaliteten faldt.

Kampfakta:

B1909 vs. OKS 1 – 2 (0 – 2)

0 – 1 Christian Wogensen (6.)
0 – 2 Jakob Mønster (11.)
1 – 2 Nicolai Frederiksen (81.)

Tilskuere: 100

OKS startede kampen forrygende og blæste til angreb fra første fløjt. Der var fart i spillet og kombinationerne flød fint.

Første scoring kom efter blot 6 minutters spil, da anfører Christian Wogensen sparkede bolden sikkert i mål fra kanten af feltet.

De efterfølgende minutter dominerede OKS voldsomt og der gik blot 5 minutter inden Jakob Mønster kunne udbygge føringen, da angriberen kom alene igennem mod værternes keeper og sikkert lobbede bolden i mål. 2 – 0 efter 11 minutter og B1909 virkede groggy.

Den resterende del af halvlegen skabte vi løbende gode muligheder og chancer for mål og flere gange var vi decideret uheldige med at bolden ikke gik ind.

Der blev dog ikke scoret mere og holdene gik til pause.

Kvaliteten og underholdningen i 2. halvleg var ikke af samme kvalitet som tilfældet havde været i første. Tempoet faldt og der var mange afbrydelser og frispark. B1909 var bedre nu og Jon Sørensen måtte diske op med en god redning tæt under mål efter 1 times tid.

Kampen gik ind i den afsluttende fase, da B1909 fik indirekte frispark i OKS` felt omkring straffesparkspletten. Bolden blev trillet til Nicolai Frederiksen der sikkert sparkede bolden ind til 1 – 2.

De resterende minutter af kampen gik til ende uden scoringer og dermed vandt OKS med 2 – 1. Fortjent efter spil og chancer.

Næste og sidste testkamp er på tirsdag, hvor vi møder DS fra TPI. Mere herom senere.