OKS med stærkt udlæg på foråret

image Daniel Juel er driblet fra gæsternes forsvar og sparker bolden i kassen til 3 - 1. Foto af Bo H Sørensen
24. marts 2024 kl. 11:23
3 – 1 sejr over Aarhus Fremad

Gæsterne fra Aarhus Fremad var bedst i kampens indledning, men langsomt arbejdede OKS sig ind i kampen og det resulterede i en overbevisende indsats, hvor sejren måske endda burde have været et par mål større.

Tilskuere: 200

I kampens første 10 minutter var det de jyske gæster, der med den kraftige vind i ryggen, satte et pres ind mod OKS-målet. Der var flere giftige dødbolde, men den helt store chance til Fremad kom aldrig i denne periode.

Efter den indledende periode arbejdede OKS sig sikkert ind i kampen og der begyndte at opstå store chancer omkring den spillede halve time. Deres udsendte talte blandt andet en friløber til Jonas V og andre gode muligheder til Tong og Christian Wulff.

Således var det naturligt, og helt fortjent, at altid farlige Tong bragte OKS foran efter 43 minutter, da han scorede sikkert på Lasse Grønholts gode indlæg fra højre side. 1 – 0!

Pause.

OKS var fortsat i teten i 2. halvleg, hvor det nu var os der havde vinden i ryggen. Der blev løbende skabt chancer for at øge føringen.

I kampens 54. minut blev Daniel Juel indskiftet og offensivspilleren skulle kun bruge 6 minutter inden han bragte OKS på 2 – 0. Et smart træk bragte Juel alene igennem mod keeperen, og han sparkede sikkert bolden i mål mellem benene på keeperen. 2 – 0.

Blot tre minutter senere var Daniel Juel på pletten igen, da han efter en dribletur fra venstre side sparkede bolden flot i mål fra en position på kanten af feltet. 3 – 0 og der var spillet 63 minutter.

I de følgende minutter kunne OKS have gjort det helt slemme ved gæsterne, men det unge holds keeper tog godt fra og reddede flere gange for gæsterne.

Efterhånden ebbede kampen og man ventede blot på den gode dommers afsluttende fløjt. I det 91. minut ville Fremads William Saleh Svendsen det dog anderledes og han fik reduceret til 3 – 1 tæt under mål.

Og så var kampen slut. Sejren var fuldt fortjent efter spil og chancer.

OKS er dermed på 4. pladsen inden næste opgør, hvor vi Skærtorsdag kører en tur til Vollsmose for at møde B1909, der ligger på 3. pladsen i rækken. Mere herom senere.

Danmarksserie nyt 2024 14. april kl. 18:13
OKS måtte nøjes med 1 – 1 i Kjellerup Men det gode er at, vi stadig er uden nederlag i 2024