Menu

OKS måtte nøjes med 1 – 1 i Kjellerup

image Andreas Rynkeby, her fra kampen mod Fjordager, gjorde et stærkt indhop fra 2. halvlegs start. Foto af Bo H Sørensen
Henrik Kleiner
14. april 2024 kl. 18:13
Men det gode er at, vi stadig er uden nederlag i 2024

Det blev et velspillet opgør, med OKS i førersædet, da vi lørdag eftermiddag var på besøg hos de gulblusede fra Kjellerup, på en god kunstgræsbane på et dejligt anlæg. Vi spillede godt, skabte mange målchancer, men måtte tage til takke med det ene point.

Kampdata:

Kjellerup vs. OKS 1 – 1 (1 – 0)

1 – 0 Mathias Grønne (45.)
1 – 1 Andreas Rynkeby (86.)

Tilskuere: 150

OKS var mest og bedst på bolden fra begyndelsen. Kombinationerne flød godt mellem vores spillere, og der blev løbende skabt gode målchancer. I begyndelsen gjorde Wulff værternes højre back en del rundtosset, men den sidste skarphed manglede, når der skulle afsluttes eller spilles på tværs, tæt under mål.

Efterhånden som halvlegen skred frem meldte Lasse Grønholt på den anden fløj og Tong helt fremme, sig også en i opgøret og som tilskuer fornemmede man at det trak op til en fortjent føring til OKS.

Værternes målmand holdt dog sit hold inde i kampen med flere gode aktioner. I stedet skete det, som ikke måtte ske. I halvlegens døende minutter, fik Kjellerup en dødbold i højre side og det skarpe indlæg fandt frem til store stærke Mathias Grønne, der headede hjemmeholdet foran med 1 – 0. En kold klud i ansigtet på OKS-holdet.

Pause.

Efter pausen var billedet det samme. OKS var til stadighed mest og bedst på bolden, og der blev skabt kæmpe muligheder for udligning, men det lignede næsten at der var kastet en forbandelse over hjemmeholdets mål, for ind ville bolden ikke. Retfærdigvis må det nævnes at Kjellerups målmand stod supergodt og havde mange flotte aktioner.

Med 10 minutter tilbage blev midterforsvarer Kasper Rask lagt op ved siden af indskiftede Andreas Rynkeby og det skulle vise sig at være en god ide. For i det 86. minut var det netop Kasper Rask, der forlængede et indlæg til Rynkeby, der kunne score tæt under mål. 1 – 1!

OKS var ikke tilfredse efter udligningen, men gik i de sidste 8 – 9 minutter , inklusiv i dommerens tillægstid, benhårdt efter sejren mod et efterhånden endog meget træt hjemmehold, der parrede som en bokser på randen af knock out. Og den helt store mulighed kom i det 94. minut, hvor Kasper Rask igen fik forlænget en lang bold til Rynkeby, der tog et træk ind i feltet og bankede hårdt til bolden. Desværre tog bolden overlæggeren og sprang i spil igen.

Efter 95 minutter blev der så fløjtet af og kampen endte 1 – 1.

Det var en flok skuffede OKS-spillere, trænere og ledere lige efter kampen, hvor vi følte, med rette, at vi burde have udnyttet flere af de mange gode muligheder, men omvendt var det tæt på at Kjellerup havde holdt hele vejen hjem, hvor vi så skal glæde os over den sene udligning.

Næste kamp for OKS er på lørdag, hvor vi hjemme på OKSon Park møder Nørresundby, der som ventet vandt på hjemmebane over B1909 i deres første kamp. Kampen spilles kl. 13.00. Mere herom senere!

Danmarksserie nyt 2024 14. april kl. 18:13
OKS måtte nøjes med 1 – 1 i Kjellerup Men det gode er at, vi stadig er uden nederlag i 2024