OKS vandt lokalopgøret mod B1913 med 3 – 2

image Christian Wulff har scoret til 1 - 1 og lykønskes af Tong og Lasse Grønholt. Foto af Bo H Sørensen
22. maj 2023 kl. 11:45
Onsdag gælder det pokalkamp mod Aarup

B1913 kløede godt på i den første times tid, men efterhånden som kampen skred frem blev OKS overtaget mere udtalt. Det lignede dog længe en remis indtil det 93. minut, hvor Lasse Grønholt scorede det forløsende sejrsmål.

Tilskuere: 275

Der var gang i løjerne fra start. Og allerede efter 7 minutter kom eftermiddagens første scoring. B1913 fik hjørnespark og det perfekte indad skruede spark til forreste stolpe snittede Emil Bech i mål for gæsterne.

OKS svarede igen blot to minutter senere og det var Christian Wulff, der tog sagen i egen hånd med en lang solotur fra venstre side. Wulff rundede 4 af de blå før end han, fra kanten af feltet, sparkede bolden i mål. Et klassemål! 1 – 1 og der var spillet 9 minutter.

Det blev efterfølgende til en lige og energisk kamp. B1913 stod godt på banen og som altid var viljen og motivationen stor hos De blå. Begge hold kom frem til et par halve chancer, men de to keepere holdt kombattanterne fra fadet indtil det 32. minut.

I det 32. minut kom nemlig kampens 3. scoring og det var B1913 der kom foran. Et langt indkast ind i feltet blev forlænget af Emil Peter Jørgensen og bolden gik i mål. 1 – 2 på LED-tavlen.

OKS forsøgte at slå tilbage inden pausen, men lykkedes ikke.

Pause.

OKS arbejdede fra 2. halvlegs begyndelse stenhårdt for at komme tilbage i kampen og tiltvang sig et marginalt overtag. Ikke at gæsterne havde meldt sig ud af kampen, men De Blå stod solidt organisatorisk og med mange mænd bag bolden.

Efterhånden som kampen skred frem blev OKS endnu mere dominerende og der var fine muligheder for udligningen. Den, udligningen, kom i det 72. minut, hvor et gevaldigt pres mod B1913 gav pote, da Andreas Rynkeby Sørensen scorede tæt under mål. 2 – 2 og mål for 4. kamp i streg for den dygtige angriber.

B1913 begyndte at se slidte ud og blev tvunget til et par udskiftninger. Nu gjaldt det for gæsterne om at forsvare det ene point hjem, mens OKS satsede på at sejren og kom tættere og tættere på.

I det 93. minut kom så to helt afgørende situationer. B1913 løb en omstilling, hvor den blå angriber havde frit løb mod Jonas Bøgesvang i målet. Carsten Geipel leverede et stærkt returløb og pressede 13 spilleren til en halvsløj afslutning, som Jonas reddede.

Blot 1 minut senere, i det 94. minut, kom så afgørelsen. OKS fik hjørnespark som Tong sparkede. Bolden fandt frem til Lasse Grønholt, der timede sit løb mod det forreste område fint, og satte pandebrasken på bolden, der fandt frem til den bagerste stolpe, hvor den gik ind uden chance for gæsternes keeper. 3 – 2 og stor jubel hos de rød / hvide OKS-spillere, der i kampen havde debut i de nye flotte trøjer, som vi har lavet i samarbejde med Hummel.

Kampen gik til ende og dermed var hjemmesejren en realitet. En sejr der kunne have været omvendt, havde B1913 udnyttet deres mulighed kort før end sejrsmålet.

Næste kamp for OKS er i pokalturneringen, hvor vi tirsdag aften møder Aarup, der til daglig spiller i Serie 2, på udebane. Det Højfynske hold har god selvtillid efter lutter sejre i deres foreløbige 7 turneringskampe.

Det er onsdag kl. 18.30 på Scankab Arena i Aarup.

Vel mødt 😊

Danmarksserie nyt 2024 14. april kl. 18:13
OKS måtte nøjes med 1 – 1 i Kjellerup Men det gode er at, vi stadig er uden nederlag i 2024