OKS slog Dalum med 3 – 2

image Tong blev matchvinder med en sen scoring. Arkivfoto af Bo H Sørensen.
15. oktober 2023 kl. 17:46
Sejrsmålet scoret i det 98. minut

På en våd og mudret bane leverede de to hold et inciterende drama, hvor Dalum var bedst i første halvleg, mens OKS kom stærkt tilbage i 2. halvleg. Det lignede længe en uafgjort kamp, men 8 minutter inde i tillægstiden fik Tong scoret sejrsmålet til 3 – 2, hvilket betød at de tre vitale point blev på Østerbæksvej.

Tilskuere: 200

Det var OKS der kom bedst ud til kampen. Vi sad på spillet og der blev kreeret gode muligheder for scoringer, men skarpheden manglede på den glatte bane eller også kom Dalums keeper i vejen for forsøgene.

Omkring det 20. minut befriede Dalum sig mere og mere og begyndte at vise offensive tænder. Det virkede derfor naturligt at gæsterne bragte sig foran, da et fladt indlæg fra venstre fandt frem til Bilal Nasser, der scorede sikkert til 0 – 1. Der var spillet 32 minutter.

Der skulle kun gå yderligere tre minutter inden 0 – 2 scoringen var en realitet. Denne gang var Nasser i oplæggerens rolle, da han spillede sin angrebskollega Marc Gangia fri tæt under mål og så viste LED-tavlen 0 – 2.

Halvlegen løb til ende med et par løse chancer i begge ender, men der blev ikke scoret yderligere.

Pause.

Der var kun spillet 4 minutter af 2. halvleg inden reduceringen kom. Et godt OKS angreb endte hos Tong, der driblede i højre side af feltet. Hans indlæg fandt frem til Rami Ayman, der scorede med et hovedstød, som keeperen godt nok fik hånden på, men bolden gik i nettet. 1 – 2 og der var spillet 49 minutter.

OKS gav den nu fuld gas i jagten på udligningen. Gæsterne forsvarede sig bravt og de forsøgte at tage tempoet ud af kampen ved både dødbolde, udskiftninger og ved behandling af skadede spillere. Dagens dommer signalerede flere gange at der ville blive lagt tid til.

I det 74. minut blev der så udlignet efter et hjørnespark, hvor Christian Wulff ved bagerste stolpe klemte sig foran sin direkte modstander og scorede ved en halvflugter i det lange hjørne.

Det var som om udligningen fik OKS til at lette på gaspedalen, for Dalums bedste periode i 2. halvleg kom i de følgende minutter. Ikke at gæsterne kom frem til den helt store mulighed, men der blev skabt en del hjørnespark og gode opløb, som OKS dog valgte at stoppe med flere ”professionelle” frispark, hvilket førte til advarsler til både Christian Wulff og Kasper Rask Nielsen. Sidstnævnte er dermed i karantæne til næste weekends kamp mod TPI.

Vi nærmede os nu den ordinære spilletids udløb, men som følge af føromtalte spilstop m.m. blev der selvfølgelig lagt en del minutter til.

I det 98. minut kom så afgørelsen. OKS fik et frispark i højre side cirka midt på Dalums banehalvdel. Dalum forsøgte sig med en høj back linje. Carsten Geipels frispark havde fin højde på og ramte omkring feltets grænse. Dalums keeper kom ud af målet og råbte han havde. Det havde han ikke for OKS` Jeppe Algaard kom højest i duellen og forlængede bolden til en fremstormende Tong, der blot skulle sætte panden på bolden, der gik ind i det tomme mål. 3 – 2 og vild jubel af hjemmeholdets spillere og publikum.

Der blev spillet yderligere 2 minutter, men der blev ikke scoret mere og dermed var sejren og de tre dyrebare point til OKS en realitet.

Uafgjort havde måske været et fair resultat, men vi forfulgte heldet denne eftermiddag i OKSon Park og det blev vi belønnet for.

Næste kamp for OKS er på lørdag, hvor vi skal besøge TPI. Mere herom senere.

Danmarksserie nyt 2024 14. april kl. 18:13
OKS måtte nøjes med 1 – 1 i Kjellerup Men det gode er at, vi stadig er uden nederlag i 2024