2 - 2 mod B1913

image Lasse Grønholt og Frederik Klingenberg var med i lørdagens lokalopgør. Arkivfoto af Bo H Sørensen
04. september 2023 kl. 19:18
Fair pointdeling efter sen udligning af OKS

Det blev til uafgjort 2 - 2, da vi lørdag var på besøg hos B1913. Kampen blev til tider noget rodet og urytmisk, men det hele endte i en remis, da Daniel Juel udlignede på et flot langskud i dommerens tillægstid.

Tilskuere: 150

Det blev en intens indledning på opgøret og begge mandskaber gik efter en tidlig føring. B1913 kom frem til et par dødbolde, som Rasmus Lund og hans forsvar dog havde godt styr på. OKS var tæt på scoring allerede efter 6 - 7 minutter, men bolden gik snert forbi hjemmeholdets mål.

Begge hold havde gode perioder i løbet af halvlegen, men det var OKS der kom foran. Jonas Vesterskov Storgaard tog sagen i egen hånd og via hård fysik og god teknik fik forsvarsspilleren vristet sig fri i værternes målfelt og placerede bolden i det lange hjørne uden chance for målmanden. 1 - 0 til OKS og der var spillet 34 minutter.

Blot få minutter senere var det Lasse Grønholt der gled fri i feltet, men kantspilleren måtte se sit forsøg gå i sidenettet. Da var det tæt på 2 - 0!

Bedst som man stod og ventede på pausefløjtet lød dommerens fløjte pludselig. Mange troede at der netop blev fløjtet til pause, men til manges overraskelse, også de fleste af hjemmeholdets spillere, pegede opmanden på pletten og dømte straffespark. Tilsyneladende havde han set hånd på bolden. Emil Peter Jørgensen scorede sikkert til 1 - 1.

Pause.

Det blev en lige indledning på 2. halvleg. B1913 lavede omkring den spillede time en del indskiftninger, hvilket bragte en masse ny energi ind på banen. Det var nu værterne der havde et marginalt overtag og i det 64. minut fik angriberen prikket bolden til scoring i en position tæt under målet.

OKS opgav dog ikke ævred og jagtede udligningen. B1913 er dog en svær størrelse at have med at gøre, når de først har fået bragt sig i en vinderposition. Der var mange afbrydelser og dødbolde der gjorde at rytmen forsvandt ud af opgøret.

OKS var flere gange tæt på udligning, men værterne fik også et par omstillinger, der kunne have ført til den afgørende scoring, hvis ikke det havde været for en godt fightende OKS defensiv.

Da kampen gik ind i sit 92. minut kom så forløsningen for OKS, da Daniel Juel Pedersen, der er kommet til klubben fra Brabrand i sommerpausen, så at værternes keeper var kommet for langt ud af målet. Angriberen svigtede ikke og sparkede fra tyve meter bolden hen over keeperen og ind i målet. 2 - 2 og stor jubel.

Kampen gik til ende uden yderligere scoringer og dermed endte det 2 - 2. Selvfølgelig lækkert at score så sent i opgøret og naturligvis også ærgerligt for B1913, men overordnet set var en pointdeling fair efter spil og chancer.

Næste kamp for OKS er på lørdag, hvor vi hjemme på OKSon Park møder topholdet fra Horsens. Mere herom senere:

Danmarksserie nyt 2024 14. april kl. 18:13
OKS måtte nøjes med 1 – 1 i Kjellerup Men det gode er at, vi stadig er uden nederlag i 2024