OKS gik sikkert videre i Pokalturneringen

image Lasse Grønholt (m/bold) var stærkt spillende og det samme var Christian Nygaard. Foto af Bo Holst Sørensen
19. juni 2019 kl. 09:54
2 - 0 sejr over B1913

OKS dominerede i store dele af opgøret og specielt i første halvleg vadede vi i chancer, men fik ikke slået kapital af disse og måtte nøjes med en 1 – 0 føring ved pausen. 2. halvleg blev mere lige, men det var fuldt fortjent at det hele endte med en 2 – 0 sejr til OKSerne.

Kampfakta:

OKS vs. B1913 2 – 0 (1 – 0)

1 – 0 Jakob Mønster (20.)
2 – 0 Frederik Klingenberg (71.)

Tilskuere: 250

Fra første fløjt svingede OKS taktstokken og buldrede frem mod 13`s mål via opfindsomt og kvikt kombinations spil. De rød / hvide var hurtige i tanke og handling og dominerede tillige udeholdet fysisk.

En spiller som Lasse Grønholt var i hopla og han drev flere gange gæk med B1913`s forsvar og skabte mange gode indlæg fra højre side.

Der blev talt mange og store chancer til både Anders Kolind, Benjamin Watson, Morten Andersen m.f. men en kombination af uskarphed og en velspillende keeper i udeholdets mål gjorde at vi i første halvleg måtte nøjes med det enkelte mål som Jakob Mønster scorede efter 21 minutter.

Pause og et groggy B1913 hold måtte prise sig lykkelige for kun at være bagud 1 – 0.

Udeholdet startede 2. halvleg bedst. Taktikken blev ændret til at forsøge at lægge lange og dybe bolde ned bag ved OKS forsvaret. Taktikken lykkedes til dels og spillet blev rykket mere op mod OKS` målende, men de Blå formåede aldrig rigtig at skabe den afgørende chance for mål.

Efter en 15 – 20 minutter havde OKS forsvaret læst B1913s taktik og Philip Harbo & Christian Wogensen spillede suverænt i det centrale forsvar og afviste de mange lange bolde.

Da Frederik Klingenberg så efter 71 minutter scorede et flot mål fra kanten af feltet og dermed bragte OKS foran med 2 – 0 vendte billedet fra første halvleg tilbage og OKS dominerede igen. Godt hjulpet på vej af den indskiftede trio, Jannik Pedersen, Anis Cengic og Jeppe Grønborg der gjorde fine indhop.

På trods af flere chancer fik vi ikke scoret mere og kampen løb til ende med en sikker og fortjent 2 – 0 sejr.

OKS er dermed kvalificeret til 1. runde under DBUs pokalturnering, hvor divisions og Superligahold også indtræder i de kommende runder. Første runde spilles til august måned. Mere her om senere.

Næste og sidste kamp her i forårs sæsonen er på lørdag, hvor vi skal en tur til Svendborg og vi går selvfølgelig efter at vinde kampen, så vi kan fastholde vores stime som ubesejret der har varet i hele foråret.