image Mathias Just (i blå trøje) og Patrick Thomsen var med på Sydfyn. Foto af Birgitte Lilholt Sørensen
Henrik Kleiner
31. januar 2019 kl. 21:58
Men 2. halvleg gav stort nederlag

Okserne vidste inden kampen på kunstgræsbanen i Svendborg, at Danmarksserie holdet var et par uger foran os i forberedelserne idet vi blot havde været på træningsbanen 3 gange inden opgøret.

Alligevel var det OKS der kom bedst i gang. De første 45 minutter var nemlig med et marginalt spillemæssigt overtag til Rene Lindharths hold, der markerede hjemmeholdet tæt og havde overskud til at vise det bedste spil. Chancer blev der også skabt og fordelingen af disse sagde vel 60 – 40 i OKS` favør. Alligevel var det værterne der kunne gå til pause med en føring på 1 – 0 efter et opløb, hvor 2 angribere kom alene igennem mod Jon Sørensen i OKS målet.

I pausen skiftede OKS 7 mand. Og lad det være sagt med det samme, at vi aldrig genfandt rytmen fra de første 45 minutter.

Samtidig lavede SFB også et par skarpe indskiftninger, og blandt andet kom en yderst velspillende Mikkel Hyldgaard på banen. Hjemmeholdet dominerede nu stort og OKS fik løbet mange meter i de flotte kombinationer, der er et kendetegn for sydfynboerne.

Det hele endte med at SFB-Oure scorede 5 mål i 2. halvleg og dermed endte kampen 6 – 0.

OKS burde have gået til pausen med en føring og viste mange gode takter så længe kræfterne rakte. Til gengæld må vi også erkende at hjemmeholdet var et niveau over os i de sidste 45 minutter.