Menu

1 - 0 sejr over OB på sent mål

image Søren Ilsøe har kastet sig frem og snitter bolden i mål ude ved stolpen. Foto af Bo Holst Sørensen.
Henrik Kleiner
26. maj 2019 kl. 19:40
Se video med højdepunkter

OKS sejrede på et mål dybt inde i den forlængede spilletid. Sejren var dog fuldt fortjent efter spil og chancer og burde mindst have været 1 mål større, da vi skulle have haft anerkendt et mål, der var klart inde, men som dommerne så anderledes. Den situation kan du se i videoen i nærværende referat.

Kampfakta:

OKS – OB 1 – 0 (0 – 0)

1 – 0 Søren Ilsøe (95.)

Tilskuere 150

Kampbilledet var som det ofte er set i denne sæson. Vores modstandere står lavt, koncentrerer sig om defensiven og forsøger at score på omstillinger. OKS fik overladt initiativet og allerede efter få minutters spil begyndte de første chancer at dukke op.

Den største mulighed i indledningen fik Philip Harbo, men han måtte se sit forsøg prelle af på overliggeren. Samme overligger skulle siden hen komme i fokus igen.

De skete da Christian Wogensen efter hjørnespark headede på overliggeren og bolden slog ned bag ved linjen og alle spillere og tilskuere troede der var mål. Desværre overså kampens ene linjevogter det oplagte mål og LED tavlen måtte blive på 0 – 0. Forståelig stor frustration hos OKS spillerne.

Kampen forsatte med OKS dominans, men der blev ikke scoret i 1. halvleg og holdene gik til pause.

OKS skabte fortsat chancer i løbet af 2. halvleg og overliggeren måtte igen redde for OB, på Jakob Mønsters forsøg.

OKS spillede i flere situationer lidt for stejlt og efterhånden som halvlegen gik blev spillet lettere forkrampetogstresset. OB var sjældne gæster på OKS` banehalvdel og når de kom havde defensiven og målmand Jon Sørensen godt styr på gæsterne.

Alle havde således indstillet sig på 0 – 0 da uret rundede de 94 minutter. OKS havde stort set alle mand med fremme, da Jannik Pedersen fik bolden i højre side. Hans indlæg fandt frem til Søren Ilsøe der kastede sig ned i bolden og fik headet bolden mod det lange hjørne, hvor den sig ind helt ude ved stolpen. Stor jubel på både banen og på lægterne, mens OB spillerne forståeligt var skuffede over det sene mål.

Kampen løb til ende uden yderligere scoringer og dermed vandt OKS med 1 – 0 og er fortsat i spidsen for Albaniserien med forfølger holdene lige bag os.

Næste kamp er mod Højfyn. Mere herom senere.