image Benjamin Watson scorede til 1 - 0. Arkivfoto af Kurt Bebe
Henrik Kleiner
05. august 2018 kl. 09:02
Årslev besejret 2-0

Lørdag formiddag spillede Albaniserieholdet den sidste testkamp inden tirsdagens pokalkamp, hvor vi møder Marienlyst fra 2. division. Modstanderen var Årslev.

OKS spillede en god kamp, hvor vi igennem alle 90 minutter var en anelse skarpere i både kombinations og løbespillet end de gulblusede gæster.

Kampens førte mål faldt efter ca en halv times spil, hvor Lasse Leerbæk Grønholt gik fri i højre side, kom til baglinjen og fandt Benjamin Watson med en skråpasning bagud eller som det hedder med det nye modeord hos nutidens fodboldkommentatorer, en fremragende cutback aflevering. Midtbanespilleren sparkede sikkert føringen ind.

Årslev havde i minutterne efter deres bedste forsøg i hele kampen, da de fik frispark et godt stykke udenfor for feltet. Det flotte spark tog dog stolen helt oppe ved krydset, så OKS slap med skrækken.

I 2. halvleg fortsatte OKS med at være dominerende. Der blev vist godt spil og der blev løbende skabt chancer for flere mål. 2-0 scoringen kom efter 70 minutter, hvor Anders Kolind efter et langt indkast ind i feltet afviste sin direkte modstander i en skarp vending og hamrede bolden i det lange hjørne med et godt vristspark.

Kampen løb til ende og sluttede med en 2-0 sejr og det var en tilfreds Rene Hansen som oks.dk fik en kommentar af efter kampen

-"Jeg synes, vi viser, vi er på rette vej. Dejligt med en sejr, og det var en velfortjent en af slagsen. Nu ser vi frem mod tirsdagens pokalkamp mod Marienlyst, og vi glæder os"