Gode takter mod Otterup

image Frederik og Christian Klingenberg lytter til træner Rene Hansen i pausen.
25. juli 2018 kl. 08:28
0 - 2 nederlag i chancerigt opgør

Otterup startede kampen bedst og de første 20 minutter var på hjemmeholdets præmisser. Det nyoprykkede Danmarksserie hold skabte flere gode muligheder, men måtte nøjes med det ene mål, som blev scoret af Mark Tubæk, der tog chancen fra kanten af feltet og sparkede bolden fladt ind bag Adam Pedersen i OKS målet, der var prisgivet i situationen.

Som halvlegen skred frem kom OKS bedre med. Vi stod godt på banen og begyndte at skabe gode chancer for scoringer. Bedste tilbud tilfaldt Christian Klingenberg, der fik en friløber, men måtte se Otterup keeperen klare flot. Ligeledes var der endog meget gode muligheder til både Anis Cengic og Mats Andersen.

Holdene gik til pause med 1 - 0 på den imaginære måltavle på trods af de mange chancer til begge hold.

OKS kom bedst ud til 2. halvleg. Kombinationer flød godt og der blev løbende skabt gode muligheder for scoringer, men skarpheden manglede i sommervarmen. Det skal selvfølgelig med i billedet, at Otterup også skabte gode muligheder, men indskiftede Jon Sørensen i OKS målet tog godt fra, når værterne forsøgte sig.

OKS vedblev at gå efter udligningen, men måtte til sidst i kampen indkassere en kontrascoring efter opspil i venstre side. 2 - 0 til Otterup.

Således gik kampen til ende med en Otterup sejr. Værterne havde større skarphed i afslutningerne, hvorfor sejren må siges at være fortjent selvom et resultat som 4-3 måske havde været et mere retvisende billede af kampen.

OKS truppen til kampen var:

Adam Pedersen, Jon Sørensen, Benjamin Watson, Christian Wogensen, Thomas Johansen, Anis Cengic, Jakob Mønster, Frederik Moseby, Christian Klingenberg, Nicolaj Just, Mats Andersen, Frederik Klingenberg, Morten Andersen, Jesper Bonde, Morten Sigvardt, Mads Mikkelsen, Anders Lohmann og Kasper Johansen.

Næste træningskamp er mod Kerteminde fra Serie 1. Kampen spilles torsdag den 2. august. Mere herom senere.