Menu

5 Kolind mål i 7 - 0 sejr

image Christian Wogensen spillede suverænt i forsvaret og var med til at holde Nr. Aaby fra scoringer. Foto af Bo Holst Sørensen
Henrik Kleiner
12. august 2018 kl. 19:34
Se video med alle mål og chancer

Det blev til en sikker sejr, da OKS søndag formiddag mødte Nr. Aaby i sæsonpremieren. Anders Kolind tog hovedrollen, da han scorede ikke mindre end 5 mål i sejren.

Tilskuer: 75

OKS var i kontrol fra kampens begyndelse. Gæsterne overlod alt initiativ til hjemmeholdet, og de stribede slog allerede kapital af overtallet efter 5 minutter, da Anders Kolind blev spillet fri i venstre side af feltet og scorede sikkert.

Målet gav arbejdsro og sikkerhed, og OKS skabte løbende gode chancer for at øge føringen. Vi skulle dog hen til det 29. minut inden næste scoring kom, og igen var det Kolind, der fik måltavlemanden på arbejde. Et indlæg fra Benjamin Watson kom angriberen op til og lagde bolden sikkert ind over keeperen. 2 – 0.

Pause.

Der var spillet 3 minutter af 2. halvleg, da Kolind scorede igen, og da angriberen blot 5 minutter senere gjorde det til 4 – 0 var kampen i realiteten afgjort.

Det blev 5 – 0 efter 63 minutter, da Christian Klingenberg tog chancen fra distancen.

OKS skabte mange chancer for yderligere scoringer, men vi skulle hen til kampens sidste 5 minutter før end det 6. og 7. mål kom ved henholdsvis Anders Kolind og Benjamin Watson.

Således endte det med en overbevisende 7 – 0 sejr til OKS.

Næste kamp for OKS er på næste søndag, hvor Aarslev BK kommer på besøg i OKSon Park. Mere herom senere.