3 - 0 sejr sikrer 2. plads

image Adam Pedersen havde et par fremragende aktioner i 1. halvleg. Arkivfoto af Kurt Bebe
23. juni 2018 kl. 10:43
Nr. Aaby besejret på OKSon Park

På en råkold sommeraften sikrede OKS sig 2. pladsen i årets Albaniserie via en forholdsvis sikker 3 – 0 over Nr. Aaby, der dog, specielt i 1. halvleg, bed godt fra sig og flere gange testede Adam Pedersen i OKS målet.

OKS vs. Nr. Aaby 3 – 0 (0 – 0)

1 – 0 Jakob Mønster (54.)
2 – 0 Frederik Klingenberg (74.)
3 – 0 Benjamin Watson (76.)

Tilskuere: 75

Kampens indledning blev domineret af OKS, der trods kraftig modvind var i megen boldbesiddelse og flere gange kom frem til afslutninger og chancer der sagtens kunne have givet en tidlig føring.

Nr. Aaby var dog ikke kommet til OKSon Park for at ligge sig frivilligt ned og beviste at der er masser af kvalitet i holdet.

Efter det første kvarter kom kampen ind i en fase, der bedst kan betegnes som halv kedelig. OKS var meget på bolden, men skabte ikke de helt store muligheder.

Da vi rundede den halve time befriede Nr. Aaby sig fra OKS overtaget og begyndte at skabe endog meget store chancer. Via hurtighed kom udeholdets to angribere, Mads Dam Kristoffersen og Rasmus Korsgaard, frem til hver sin store mulighed, hvor de var alene igennem med Adam Pedersen i OKS målet. I begge tilfælde reddede målmanden fremragende og holdt dermed OKS inde i kampen.

Kampens dygtige og sikre dommer, Thomas Isen, fløjtede til pause med 0 – 0 på måltavlen.

Efter pausesnakken var det et forvandlet OKS hold der kom på banen. Tempoet var sat et gear i vejret og kombinationerne begyndte at flyde godt. Overtaget i spil og chancer var genvundet og der gik kun 9 minutter inden føringen kom i hus. Jakob Mønster var pludselig fri i en position i højre side af feltet og offensiv spilleren kronede en stærk forårssæson med målet til 1 – 0.

Føringen slog luften lidt ud af udeholdet, der ikke længere sad helt tæt i deres markeringer af de nu oplagte OKSer.

Efter 74 minutter kom så afgørelsen, da Anis Cengic tog et hjørnespark, der blev sparket fladt ud på kanten af feltet, hvor unge Frederik Klingenberg sparkede bolden direkte i mål til 2 – 0. En flot aktion.

Blot to minutter senere var OKS på pletten med 3 – 0 scoringen og denne gang var det Benjamin Watson, der fra en position på kanten af feltet i venstre side, sparkede bolden i det lange hjørne.

Kampen gik mod enden og sluttede med en fortjent 3 – 0 sejr til OKS.

Dermed sluttede OKS på 2. pladsen i Albaniserien. Målsætningen var en plads i Top 3 og er således indfriet. Otterup tog fortjent 1. pladsen og dermed oprykningen. Vi ønsker Nordfynboerne held og lykke i DS.

Vi er videre i pokalturneringen, hvor vi kan se frem til et spændende lokalopgør mod 2. divisionsholdet fra Marienlyst. Ligeledes blev det til oprykning til både 2. og 3. senior, der rykkede op i henholdsvis Serie 1 og 2. Samlet set en fremragende sæson for seniorafdelingen i OKS!

Nu går spillere, trænere og ledere på sommerferie og vi ønsker vores trofaste tilskuere en god sommer og på gensyn d. 8. august, hvor vi spiller pokalkampen mod Marienlyst.