3 - 0 sejr over Krarup/Espe

image Kasper Johansen i aktion. Foto af Bo Holst Sørensen
03. juni 2018 kl. 21:19
Flot spil af AS holdet

OKS var overlegne i alle spillets facetter og til sidst var det kun et spørgsmål om sejrens størrelse, da vi søndag formiddag var på besøg hos Krarup/Espe

Krarup/Espe – OKS 0 – 3 (0 – 1)

0 – 1 Selvmål (24.)
0 – 2 Rune Dalsgard (58.)
0 – 3 Kenneth Andersen (69.)

Tilskuere: 100

Krarup/Espe stod fra kampens begyndelse meget lavt på egen banehalvdel i håbet om at gøre rummene små for OKS spillerne, erobre bolden og køre hurtige omstillinger. OKS håndterede dog dette fint og der blev spillet godt og sikkert rundt i opspillet af det på dagen orangeklædte udehold.

Der blev løbende skabt gode chancer for mål, men som så ofte før i dette forår var skarpheden en mangelvare for OKSerne.

OKS moste dog til stadighed godt på og efter 24 minutter kom den fortjente føring, da et indlæg fra højre fandt frem til Alexander Mose, der dog hurtigt kom i nærkamp med en forsvarer, der var uheldig at sparke bolden i eget mål. 0 – 1 på måltavlen.

I den resterende del af halvlegen var OKS i kontrol og der blev både skabt chancer i etableret spil samt på de omstillinger der begyndte at dukke op, når Krarup kom lidt længere frem på banen.

Der blev dog ikke scoret mere og holdene gik til pause. 0 – 1

Fra begyndelsen af 2. halvleg fortsatte OKS dominansen og efter 58 minutter kom afgørelsen, da Rune Dalsgaard uimodståeligt hoppede op til et indlæg fra højre side og headede bolden i det lange hjørne. 0 – 2 på måltavlen.

Blot 10 minutter senere scorede OKS igen og denne gang var det et rigtigt perlemål. Efter godt kombinationsspil endte bolden hos Anis Cengic der smart spillede bolden videre til indskiftede Kenneth Andersen, der kvitterede for oplægget ved at hamre bolden over i modsatte målhjørne. En aktion der fremkaldte applaus fra OKS tilskuerne på sidelinjen og sågar hos enkelte af de fremmødte hjemme publikummer.

I den resterende del af spilletiden var kampbilledet det samme. OKS var i kontrol og kunne / burde have scoret flere mål, men værterne holdt stand. I den modsatte ende havde defensiven hos OKS styr på værterne og Adam Pedersen i målet blev ikke testet synderligt denne dejlige sommerdag i det midtfynske.

Således gik det til at OKS vandt 3 – 0 og dermed holder fast i 2. pladsen.

Næste kamp er på hjemmebane mod Marstal. Det er på søndag kl. 14.00 mod Marstal.