2 - 1 nederlag vs. Kerteminde

image Jeppe Algaard og Christian Klingenberg i aktion på Kerteminde Stadion. Foto af Bo Holst Sørensen
03. august 2018 kl. 07:27
Ny træningskamp lørdag kl. 11.00

På en dejlig varm sommeraften på en tør bane på Kerteminde Stadion, blev det til 2 – 1 nederlag da AS holdet var på besøg hos det blåblusede hjemmehold.

I første halvleg var vi ikke helt klar og det udnyttede Kerteminde til at bringe sig foran med 1 – 0. Anis Cengic udlignede på et direkte frispark efter 20 minutter, men blot 2 minutter senere kom Kerteminde foran igen.

Kampens 2. halvleg blev afviklet med stor OKS dominans, men Bæltbyens sønner holdt stand og der blev ikke scoret yderligere.

Allerede lørdag formiddag spiller holdet igen træningskamp. Denne gang møder vi vores ligarivaler fra Årslev Boldklub. Det er på OKSon Park og der er kampstart kl. 11.00.