image Lasse Grønholt blev dagens mand på OKSon Park. Foto af Bo Holst Sørensen
Henrik Kleiner
19. august 2018 kl. 19:37
Lasse Grønholt afgjorde kampen med 2 scoringer

I en til tider rodet forestilling var det trods alt fortjent at OKS søndag formiddag vandt med 2 – 0 over Aarslev på 2 scoringer af Lasse Grønholt.

Kampdata:

OKS vs. Aarslev 2 – 0 ( 0 – 0 )

1 – 0 Lasse Lerbæk Grønholt (55.)
2 – 0 Lasse Lerbæk Grønholt (75.)

Tilskuere: 100

OKS var uden sidste uges femdobbelte målscorer, Anders Kolind, da dommer Ole Nielsen fløjtede op. På den svære og lidt langhårede grønsvær var det vanskeligt at få spillet til at glide. OKS forsøgte, mens Aarslev var hurtige til at forsøge at bringe bolden i bagrummet på første eller anden berøring. En taktik som OKS dog var beredte på og havde godt styr på i hele kampen anført af Nicolaj Just og Christian Wogensen.

OKS var optisk dominerende og kom da også frem til halve chancer. Specielt i det sidste kvarter af 1. halvleg var vi farlige og bedst i erindringen står Thomas Johansens hårde langskud der sneg sig centimeter forbi Aarslev målet. Aarslev havde også en enkelt stor chance, men målmand Adam Pedersen reddede kastanierne ud af ilden for hjemmeholdet.

Pause og 0 – 0 på LED-skærmen.

Spillet blev en del bedre i 2. halvleg og det var OKS der tog taktstokken. Aarslev blev stresset over hele banen og der var mere bid i de offensive aktioner. Der gik da også kun 10 minutter inden føringen var en realitet. Lasse Grønholt blev stukket i dybden i venstre side og skar ind i feltet efter at have runden backen. Den energiske angriber sparkede herefter bolden fladt mod forreste stolpe, hvor bolden strøg ind uden chance for gæsternes keeper. 1 – 0 og der var spillet 55 minutter.

OKS var nu i kontrol og indskiftede i denne periode Anis Cengic, Kasper Johansen og Mathias Just, der alle kom ind og bidrog til den fortsatte dominans.

Aarslev virkede en smule trætte og efter 75 minutter kom så afgørelsen og igen var det Lasse Grønholt der scorede. Denne gang jagtede angriberen en tilbagelægning til målmanden og kom lige præcis først på bolden, rundede keeperen hvorefter han stille og roligt kunne trille bolden i det tomme mål. 2 – 0.

OKS kunne med en anelse større skarphed have øget føringen i det sidste kvarter, hvor hjemmeholdets overtag var udtalt. Tættest på var Anis Cengic der dog måtte se stolpen redde sit forsøg.

Kampen gik til ende og det sluttede med en fortjent 2 – 0 sejr til OKS, der dermed er kommet fra land med 2 sejre. Næste kamp er mod Flemløse / Haarby på udebane. Mere herom senere.