Uskarpt OKS hold taber lokalopgør

image OKS lagde pres på gæsterne, men OB forsvarede sig godt. Foto: Kurt Bebe
28. august 2016 kl. 13:04
OB vandt 0 - 2

Et uskarpt OKS hold, der virker slidt efter hård august måned, måtte indkassere det 2. nederlag i streg, da topholdet fra OB var på besøg i OKSon Park. Hjemmeholdet var fint med spillemæssigt, men manglede den skarphed som gæsterne fra Ådalen viste. Derfor blev det en fortjent sejr til OB

OKS – OB 0 – 2 (0-0)

0 – 1 Frederik Pedersen (46)
0 – 2 Søren Erik Nielsen (50)

Tilskuere: 125

OKS:
Emil B Pedersen, Mads Eskesen, Rune Dalsgaard, Nicolaj Just, Mathias Just, Kasper Baden, Lasse Plato, Frederik Moseby, Mats Andersen, Kahin Ahmed, Daniel Hansen, Rasmus Møller, Drilon Cocaj, Ergjan Toplica

OB:
Andreas Greve, Benjamin Micky Boye Bendt, Casper Bo Henningsen, Christian Kildegaard, Frederik Stockbæk Petersen, Jacob Lund-Sørensen, Jacob Elkjær Mikkelsen, Jacob Wihlborg Andersen, Lasse Kristiansen, Mads Boel Fincks, Magnus Schou Jørgensen, Markus Bay Jensen, Niklas Christian Brøste, Søren Erik Nielsen.

Kampens første halvleg blev en lige affære, hvor OKS var mest og bedst på bolden. Det virkede som om at hjemmeholdet var klar til at gå efter de 3 point. OB var dog også fint med i spillet og gjorde et solidt indtryk.

Det var så som så med store chancer indtil det spillede 15. minut, hvor Daniel Hansen pludselig var helt alene igennem efter en stikning fra Frederik Moseby. Desværre gik bolden forbi målet. Symptomatisk for OKSernes afslutningsspil i de forløbne uger.

OB havde kort efter en god aktion, hvor deres angriber rundede et par mand i feltet, hvorefter han forsøgte med en afslutning fra en meget spids vinkel. Bolden gik således i sidenettet.

Dagens dygtige dommer lage en fin linje, hvor spillerne fik lov at gå til stålet og begge hold sagde tak for tilliden og holdt sig mestendels inden for fodboldspillets regler. Dog måtte OB efter 40 minutter indkassere en advarsel og dermed 10 minutter i undertal.

I de sidste 5 minutter af halvlegen var OKS således spilstyrende for alvor, men der blev fløjtet til pause med 0 – 0 på lystavlen.

OKS aftalte i pausen at ligge et højt pres på gæsterne og gå 100 % efter en scoring i de første 5 minutter, hvor OB jo var i undertal. Det skulle dog gå anderledes.

Da der var spillet 18 sekunder lå bolden i nettet bag OKSernes unge målmand Emil B Pedersen. Et flot angreb i venstre side ender hos gæsternes angriber, der efter et træk smækker bolden op i nettaget. En flot scoring og OB foran med 1 – 0.

OKS virkede rystede af gæsternes scoring og der skulle kun gå 5 minutter inden gæsterne lukkede kampen med deres 2. mål. Et indlæg fra venstre kommer ind midt for mål, hvor en OB spiller stiger op og header den sikkert ind. 0 – 2!

Resten af kampen prøvede OKS at slå tilbage, men det var som om at friskheden hos de rød / hvid stribede manglede. Intentionerne var der, men OB var i kontrol.

OKS spillerne fightede til sidste fløjt, men fik ikke udbytte af anstrengelserne. Således gik kampen til ende uden flere scoringer og OB vandt med 2 – 0. Fortjent efter spil og chancer.

OKS` vanvittige hårde program fortsætter i den kommende uge, hvor vi på onsdag spiller pokalkamp mod selveste Viborg FF fra superligaen. En hård opgave, men måske lige den oplevelse vores spillere har brug for i øjeblikket. Sikkert er det i hvert fald at der kommer mange tilskuere på lægterne og at vi vil få en oplevelse ud over det sædvanlige.