Nederlag til mere oplagt Morud mandskab

Klavs Larsen
12. september 2016 kl. 17:20
AS holdet tabte søndag

Forventningerne forud for søndagens match mod Morud var store og fornemmelsen god efter sidste weekends sejr i Aarslev.

Det skulle dog hurtigt denne formiddag vise sig at udeholdet var både mere tændte og skarpere.

Efter en målløs 1. halvleg lykkedes det efter 55 min. spil udeholdets anfører at sparke bolden i kassen fra lang afstand og da OKS''s Lasse Plato midt i halvlegen blev ramt af en advarsel og 10 min. udvisning, var det svært for hjemmeholdet at svare igen, en mand nede. Istedet var den tidligere OKS'er Emil Feddersen der gjorde det til 0-2 efter 79. min spil, og kampen syntes lukket.

I de sidste 5 min. lykkedes det dog hjemmeholdet at trykke på og en reducering ved Mads Eskesen i overtiden blev det da også til, men tættere kom vi ikke på og vi måtte konstatere end præsterer vi ikke optimalt på alle pladser, så kommer der ikke point på kontoen.

Næste opgør er i Vollsmose på søndag kl. 11.00 hvor oprykningsfavoritterne B1909 tager imod.