2 - 0 sejr over Ubberud

image Kahin Ahmed i intens duel. Foto: Kurt Bebe
17. august 2016 kl. 07:58
Fortjent sejr til AS holdet

Det blev til en 2 – 0 sejr til OKS, da Albaniserie holdet tirsdag aften spillede første hjemmekamp i den nye sæson. Man skulle helt hen til det 90. minut før end kampen blev lukket selvom OKS burde og kunne have lukket kampen allerede i 1. halvleg.

OKS – Ubberud 2 – 0 (1 – 0)

1 – 0 Daniel Hansen (6. min.)
2 – 0 Frederik Moseby (90. min.)

Tilskuere: 125

OKS:
Drilon Cocaj, Daniel Hansen, Emil Bertil Pedersen, Frederik Moseby, Kahin Ahmed, Kasper Baden, Lasse Plat, Mads Eskesen, Malte Kielberg, Mathias Just, Mats Andersen, Nicolaj Just, Rasmus Nielsen, Rasmus Møller.

Ubberud:
Christian Jacobsen, Christian Jensen, Emil Magaard, Jakob Magaard, Jakob Rasmussen, Jonas Elkrog, Kasper Broholm, Marcel Kokspang, Martin Jacobsen, Mathias Voss, Peter Rosenbæk, Ronnie Jensen, Steffen Hansen.

OKS var spilbestemmende fra første fløjt. Angrebene bølgede ned mod Kasper Broholm i gæsternes mål og der gik da heller ikke mere end 6 minutter før end OKS fik scoret føring målet. Frederik Moseby og Drilon Cocaj kombinerede godt i højre side inden Moseby smækkede et højt indlæg mod bagerste stolpe. Hvor Daniel Hansen steg uimodståeligt til vejrs og heade føringen ind bag Broholm, der var prisgivet i situationen.

I minutter efter scoringen var Ubberud på sammenbruddets rand og løb forgæves rundt i OKS kombinationerne, men holdet kunne takke deres dygtige målmand for at de resultatmæssigt stadig var med i kampen.

OKS dominansen fortsatte halvlegen ud og der blev til stadighed skabt store chancer uden vi dog slog kapital af disse.

Denne skribent noterede ingen oplagte scoringsmuligheder til gæsterne i løbet af de første 45 miutter.

Således gik holdene til pause med 1 – 0 på måltavlen.

Kampens sidste halvdel blev ikke nær så velspillet som den første. Det var stadig OKS der var bedst på bolden, men indtrykket var at kampen blev en anelse mere rodet og mange gange manglede den sidste aflevering for at skabe den afgørende scorings mulighed.

Ubberud fightede flot og var bedre med i kampen, men det udmøntede sig ikke i de helt store muligheder.

I de sidste 10 minutter af kampen satsede gæsterne med mange mand fremme og gjorde sig dermed sårbare for omstillinger og det var da også netop på en sådan, at Frederik Moseby scorede, da han erobrede bolden på kanten af eget felt og løb hele vejen ned til Ubberuds mål, hvor han køligt passerede Broholm i målet. 2 – 0 og der var spillet 90 minutter.

Således sluttede opgøret med en fortjent 2 – 0 sejr til OKS. En kamp der burde have været lukket og slukket i 1. halvleg, men som blev unødigt spændende da vi ikke udnyttede mulighederne.

OKS spiller igen på søndag, hvor opryknings favoritterne fra Otterup B & IK kommer på besøg. Der er kampstart kl. 11.00

Billederne herunder er taget af Kurt Bebe:

Billede 1: Emil Bertil Pedersen var en sikker sidste skanse for OKS

Billede 2: Daniel Hansen var farlig på indlæg

Billede 3: Frederik Moseby lukker og slukker med sin scoring til 2 - 0

Emil Bertil Pedersen passede målet for OKSDaniel Hansen var konstant farlig på indlægFrederik Moseby har netop scoret til 2 - 0