0 - 0 i defensivt opgør

image Claus Hennie og Nicolaj Gjettermann i momentet hvor de støder voldsomt sammen. Foto Kurt Bebe
22. august 2016 kl. 11:18
Dramatisk uheld skæmmede opgøret

På en søndag formiddag i OKSon Park, hvor hverken OKS eller Otterup formåede at levere underholdende spil eller kreere nogle oplagte målchancer og kampen derfor naturligt endte 0 – 0 var der alligevel dramatik for alle pengene, da Otterups målmand Claus Hennie stødte sammen med sin egen anfører Nikolaj Gjettermann i et voldsomt uheld. Gjettermann måtte en tur på sygehuset med en flænge og en formodet hjernerystelse, mens Hennie i første omgang fik lappet sin flænge sammen og spillede 1. halvleg færdig inden han måtte lade sig udskifte ved pausen.   OKS fotograf Kurt Bebe fangede situationen da de 2 holdkammerater stødte sammen (se billede).

OKS – Otterup 0 – 0 (0 – 0)

Tilskuere: 150

OKS:
Rene Christensen, Daniel Hansen, Frederik Moseby, Kahin Ahmed, Kasper Baden, Lasse Plato, Mads Eskesen, Mathias Just, Mats Andersen, Nikolaj Just, Rune Dalsgaard, Andreas Bebe, Drilon Cocaj og Malte Kielberg.

Otterup:
Claus Hennie, Lasse Rasmussen, Kristoffer Jensen, Nicolaj Gjettermann, Rene Kaibinger, Kasper Jørgensen, Jonas Wind, Jonas Willemoes, David Chilvers, Jeppe Davidsen, Andreas Brems, Simon Andersen, Mathias Lajmiri og Frederik Eriksen.

Kampens første 5 minutter var de bedste set med OKS øjne. Vi tog gæsterne på sengen og flere gange kom vi godt igennem på kanterne og der opstod et par farlige situationer, hvor vi med større skarphed kunne have fået scoret tidligt.

Efter 5 minutters spil indtraf så det famøse og alvorlige uheld som er beskrevet ovenfor. I en aktion hvor OKS målmand Rene Christen sparkede bolden op mod Otterups mål kommer bolden hele vejen ned mod Hennie i kassen. OKS` Kahin Ahmed og Otterups Nikolaj Gjettermann forfølger bolden mens målmand Hennie kommer ud og vil heade bolden væk. Resultatet var et voldsomt sammenstød mellem de 2 Otterup folk. Kampen var herefter afbrudt i ca. 10 minutter.

Da kampen kom i gang igen havde den overraskende skiftet karakter. Væk var OKSernes aggressive boldjagt og Gæsterne fra Nordfyn begyndte at få mere spil. Flere gange var der optræk til chancer til Otterup, når de udnyttede opspilsfejl fra OKS spillerne. Rene Christensen i målet og hans forsvar var dog påpasselige og tillod aldrig rigtig gæsterne at blive farlige for alvor.

OKS forsøgte med flere offensive aktioner, men på dagen hang kombinationerne ikke sammen og for ofte løb forsøgene ud i sandet.

Halvlegen gik til ende uden scoringer.

I pausen måtte Otterup som nævnt lade målmanden udskifte og dermed fortsætte med en markspiller på mål. Den oplagte mulighed for at lægge pres på den nye keeper blev dog aldrig udnyttet af OKSerne. Set over hele 2. halvleg havde de rød / hvidstribede ikke èt forsøg inden for målrammen og da Otterup heller ikke formåede at skabe nævneværdige muligheder for scoring, er referatet fra 2. halvleg hurtigt overstået.

Kampen endte 0 – 0 efter en, for tilskuerne, kedelig kamp. Som referantens sidemand under kampen tørt konstaterede ” Det er 2 gode hold der sætter hinanden skakmat defensivt og ikke vil risikere for meget offensivt ”. En meget rammende analyse af søndagens opgør!

Tilbage blot at ønske god bedring til Gjettermann og Hennie med ønsket om snart at se dem på banen igen.

OKS spillere allerede onsdag aften igen. Det er på Langeskov Stadion, hvor det grønblusede hjemmehold tager imod. Der er kampstart kl. 18.45.

Billede 1: OKS definsiven havde styr på gæsterne. Foto Kurt Bebe

Billede 2: Otterup defensiven havde styr på OKSernes angribere. Foto Kurt Bebe

Billede 3: Otterup havde en markspiller på mål i 2. halvleg, men OKS fik ham aldrig testet for alvor. Foto Kurt Bebe