SSV Højfyn - OKS 1-1

Klavs Larsen
11. oktober 2015 kl. 18:09
Nogle ville nok have foretrukket at være gået i kirke ..

Nogle ville nok have foretrukket at være gået i kirke denne søndag formiddag, hvis de havde vidst hvad de skulle opleve på Vissenbjerg stadion. Inden kampen kunne man frygte, at det ville blive en rodet affære, og det blev det ...

Efter en jævn start med masser af spil på midten af banen, tilfaldt kampens 2 første chancer "Danger", som dog ikke fik noget ud af anstrengelserne og også Bebe's langskud efter 38 min. måtte nøjes med at være tæt på. Efter endnu et underkendt hovedstødsmål af "Danger", vist nok for 5. gang i efterårssæsonen .., blev det til pausefløjt, 0-0.

2. halvleg bød på mere dramatik end godt spil og OKS burde havde bragt sig foran få minutter, da Bebe's frisparksforsøg på overliggeren sprang ud til en helt fri Michael Madsen, der halvt liggende forsøgte, af få kuglen det sidste stykke over stregen, men desværre forgæves. Hjemmeholdet forsøgte at lægge yderligere pres på OKS mandskabet, der var tydelig ramt af afbud på centrale pladser, og efter 65. min fanger SSV udeholdet i ubalance og får tilkendt et straffespark, som dog sendes forbi den en opstander. Efter 73 min. går det dog galt for OKS'erne, da holdet bliver overspillet i venstresiden og Kuno i kassen kan ikke stille noget op ved den flade afslutning fra nært hold.

Der blev knoklet videre og på en fin kontra i det 90. minut blev hjemmeholdet spillet tyndt og en flad afslutning fra Rene Christensen endte i netmaskerne, til stor utilfredshed for hjemmeholdets spillere og ledere, der mente der var tale om en offside scoring. Kampens myndige dommer overhørte protesterne og dømte korrekt mål.

Et godt og lidt heldigt point til gutterne i en kamp, der hurtigt skal glemmes.