OB var mest tændt !

Klavs Larsen
19. august 2015 kl. 12:06

Det var et topmotiveret og løbestærkt OB hjemmehold, som tirsdag aften tog imod OKS på kunstgræsset i Ådalen.

Fra 1. minut lagde de blå/hvide, godt anført af den tidligere divisionsprofil, Claus Pedersen, et højt pres på udeholdet og det resulterede i adskillige åbne chancer, som keeper Kuno Sørensen måtte klare i stor stil. 0-0 ved halvleg og træner John Andersen, måtte tale med store bogstaver i pausen for, at opildne sine drenge.

Det hjalp, idet OKS, var væsentlig mere med efter pausen, men først skulle de fremmødte tilskuere dog være vidner til et OKS selvmål efter få min. af 2. halvleg ... Spillet bølgede nu frem og tilbage og endnu et hovedstødsselvmål midt i halvlegen betød pludselig 1-1. Herefter ville OB's Søren Erik Nielsen det anderledes, da han 8 min. før slutfløjtet, bragede kuglen i kassen bag en sagesløs Kuno. Herved blev det og OB indkasserede fortjent de 3 points.

Træner John Andersen efter kampen:"Vi var slet, slet ikke parate og flere af mine spillere præsterede langt under niveau - det blev dygtigt straffet af et godt spillende OB mandskab" - "Vi må tilbage på træningsbanen og knokle videre, og så må det gå ud over Næsby på lørdag, når de gæster OKSon Park."

Det kan bemærkes, at OKS stillede uden "Danger", de skadede Funch, Kambiz og Rune Dalsgaard samt stadig ferierende Eske og Hasseris.