Menu

OKS FA 2017: Så er der trænernavne på plads hos flere årgange

image
Ravnborg
29. april 2017 kl. 23:27
Vi har tidligere løftet sløret for hvem der er trænere for U12 og U13, samt målmandstrænerne i dette års OKS FA. Vi er nu klar til at løfte sløret for lidt flere af årgangene.

Hos U11 drenge er træner Jonas Ahlqvist i spidsen. Jonas har stor erfaring fra tidligere års OKS Football Academy. Han er pt. én af klubbens store aktiver i forbindelse med skolesamarbejdet med de omkringliggende skoler, hvor han står for satellit-træninger for både drenge og piger. Med sig har Jonas en assistent i Erling Berg der til dagligt spiller U19 i græsrodsklubben FC Hjallese.

 

U10 drenge skal have Dani Nørgaard som cheftræner. Dani har stor erfaring med både bredde og elitefodbold. Til dagligt er han cheftræner for OKS' succerige U12 hold, som efterhånden har markeret sig i den absolutte top i Danmark. Han er for andet år i træk træner på OKS FA. Hvem han tager med sig som assistenter og evt. med-trænere, løfter vi sløret for senere.

 

Hos U9 årgangen har vi en ny træner i Academy-sammenhæng. Nemlig Mathias "Malle" Hansen. Malle er til dagligt en kulturbærer på klubbens Serie 1 hold. Han er oprindeligt fra Middelfart, hvor han i flere år har været træner på DBU's fodboldskole. Malle har også nogle assistenter og med-trænere med sig, som vi løfter sløret for senere.

 

Hos U8 årgangen ligger vi i forhandlinger med dygtige trænere og så snart underskrifterne er sat på papiret vil dette blive offentliggjort her på siden.

 

Hos pigerne har vi igen hyret Claus Mathiesen ind. Han er til dagligt U10 træner i OKS. Claus havde en pigegruppe sidste år, og er igen klar til at sikre pigerne et højt træningsniveau med sociale tiltag. Med sig har han en erfaren medtræner i Kristian Augustesen. Kristian har både erfaring med drenge og pigefodbold i OKS.

 

Til sidst er der vidst kun at sige, at vi glæder os ! Husk at den specielle early bird pris kun kan opnåes ved tilmelding senest på mandag (d. 1/ 5).

 

OKS FA 2017