Kvinderne vender 0-2 til 3-2 og sikrer sæsonens anden sejr

image
Steffen Juhl
14. april 2024 kl. 21:55

Der var lagt op til endnu et spændende opgør, da vi i forårets første hjemmekamp tog imod kvinderne fra Fortuna Svendborg/Oure - og spændende blev det!

Fortuna Svendborg/Oure startede med bulder og brag og allerede efter bare ca. et minuts spil bragte de sig også foran 1-0 og gav os lidt en kæberasler, som vi lige skulle bruge noget tid til at ryste af os. Det tog lidt tid for os, hvilket Oure udnyttede og efter 20 minutter omsatte de, et meget tyndt dømt, straffe til 2-0, men herfra begyndte vi efterhånden at komme i gang.

Spillet sad fortsat ikke lige i skabet, men vi stod sammen som hold og fandt en enorm vilje og gejst og kæmpede os langsomt tilbage i opgøret og fik efterhånden også overtaget på bolden. Forløsningen kom efter en god halv times spil, da ‘KEK’ fik reduceret til 1-2 og bare nogle få minutter senere steg Jaara højest på et hjørne og headede bolden flot ind til 2-2, som også var resultatet ved halvlegen.

I pausen fik vi justeret taktisk og fik lavet de nødvendige ændringer der skulle til, for at vi kom mere på bolden, fik ro i vores spil og flyttet kampen over på vores præmisser. Vi sad godt på kampen i anden halvleg og fik spillet hurtigt med tålmodighed indtil den rette mulighed opstod, hvor vi så kunne søge mod mål, men gang på gang var det lige ved og næsten og scoringen udeblev. Men pigerne blev ved og efter godt 75 minutters spil kom føringsmålet, da Lykke stod placeret bagerst i feltet på et indlæg og med en følt inderside flugter kunne hun sætte den ind bag Fortuna Svendborg/Oures keeper til en 3-2 føring. Herfra skulle kampen kriges hjem på vilje og fight, og det blev den. Endnu en sejr og 3 point - en fremragende start på den nye sæson.

Tak for kampen til Fortuna Svendborg/Oure og kampens dommer og en stor tak til de fremmødte tilskuere der kom og bakkede holdet op.